volvo Renault Trucks

Renault Trucks nu verkrijgbaar met speciale packs

19-05-2020

Renault Trucks Nederland introduceert packs, zgn. voordeelpakketten voor haar distributie en lange afstand trucks om in navolging van de standaard 3 jaar garantie het totaalconcept ‘zorgeloos ondernemen’ voor transporteurs nog completer te maken.

“De gedachte er achter is simpel en transparant”, aldus Jerome Berthelet, Managing Director van Renault Trucks Nederland. “Dit aanbod is een logisch vervolg op onze standaard 3 jaar garantie, uniek in de Nederlandse markt. Ontzorgen en daarmee bijdragen aan zorgeloos ondernemen is voor Renault Trucks een belangrijk doel. Iedere transportondernemer, van klein tot groot, wil zich kunnen focussen op het leveren van transport in de breedste zin van het woord. En wij kunnen ze op deze manier daarin van A tot Z ondersteunen. Op een duidelijke en transparante manier. What you see is what you get!”

Packs voor meer comfort, veiligheid en brandstofefficiency

Wanneer er een nieuw model T of T High, D of D Wide wordt aangeschaft kan er tegen een vast en voordelig tarief gekozen worden voor een aanvullend pack per model wat aansluit bij de specifieke behoefte van de klant en de inzet van de truck.

Binnen het T-Line 2020 segment kan er gekozen worden uit 3 verschillende packs:

1: Het Comfort Plus pakket

Met o.a. automatische airconditioning, cabineverlichting (nacht + indirect), koelkast, luchtgeveerde cabine, LCD afstandsbediening bij het bed, lederen bekleding, luxe chauffeursstoel, luchtgeveerde bijrijdersstoel easy access, touchscreen multimediascherm en Roadpad+ met TomTom Trucknavigatie en DAB+ radio.

2: Het Fuel Economic pakket

Met o.a. speciale Fuel Eco instellingen voor een extra brandstofbesparing tot 3%, bandenspanningscontrole (TPMS), een geïntegreerde bumperspoiler, zij-skirts met extenders, Optivision map based en Optifleet Check fleetmanagement.

3: Het Safety Max pakket

Met o.a. extra bochtenverlichting, koplampsproeiers, Adaptive Cruise Control, Xenon koplampen en LED achterlichten.

Comfort Plus pakket voor D-Line modellen

De D-Line modellen 2020, D 2.1 en D Wide, hebben een eigen Comfort Plus pakket met o.a. 185 Ah accu’s, achteruit-rijsignaal, een global cabine (lange cabine), mistlampen voor, Comfort chauffeursstoel, opbergruimte op de motortunnel + lade, smartphone houder en een lederen stuurwiel.

Iedere ondernemer kan de al zeer compleet gespecificeerde T- en D-Line 2020 trucks nog completer maken. En hierdoor eenvoudig sturen op een lager brandstofverbruik, veiliger transport en efficiënter werken of een verhoogd chauffeurscomfort.

Ondernemen zonder zorgen

Met dit complete en unieke aanbod, wat bestaat uit standaard drie jaar volledige garantie op alle nieuwe, completere en verbeterde 2020 modellen en de voordelige aanvullende packs, biedt Renault Trucks transparantie en duidelijkheid. En chauffeurs ervaren een verhoogd (werk)comfort. Het professionele dealernetwerk en een nog gunstigere total cost of ownership (TCO) maken het plaatje compleet zodat zonder zorgen ondernemen een feit is.

Bekijk de voordelige pluspakketten

In een duidelijk overzicht kunt u de voordelige pluspakketten vergelijken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de documentatie te downloaden.

1589878587_nebim-5-jaar-garantie-1200-1.jpg
nebim-5-jaar-garantie-1200-2.jpg
nebim-5-jaar-garantie-1200-3.jpg
nebim-5-jaar-garantie-1200-4-.jpg
nebim-5-jaar-garantie-1200-5.jpg
nebim-5-jaar-garantie-1200-6.jpg

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu