volvo Renault Trucks
business-solutions-banner.jpg

NEBIM
SOLUTIONS

Verlaag uw exploitatiekosten

Of u nu een transportonderneming leidt, eigen vervoerder bent of zelfstandig chauffeur: met Nebim als partner voor uw trekkend en getrokken materieel hebt u de zekerheid van onze totale transportservice.

Gericht op uw
rendement

Nebim-Business-solutions-08

Nebim Solutions bestaat uit drie onderdelen:
Fuelmanagement, Fleetmanagement en Cursus Code 95 chauffeurstrainingen.

FLEET
MANAGEMENT

Nebim-Used-Trucks-05

Nebim Fleetmanagement combineert al onze diensten op het gebied van aankoop, onderhoud, chauffeurstrainingen en opvolging. U krijgt intensieve begeleiding en met behulp van onze bouwstenen wordt gestreefd naar een zo groot mogelijke efficiency.

Interesse?

Onze doelstelling is uw rendement verhogen. Kortom: Nebim is uw partner voor optimaal wagenparkbeheer.

Fuel
management

Fuelmanagement richt zich op het structureel verlagen van het brandstofverbruik. Enerzijds door goed vrachtwagenonderhoud, uitlijning en een goede afstelling van componenten. Maar ook door het optimaliseren van het rijgedrag van de chauffeur en de truck.

Door een systematische benadering van analyseren, beoordelen en stellen van nieuwe chauffeursdoelen worden chauffeur en truck steeds gevolgd. In de praktijk is een brandstofbesparing van 5 tot 10% mogelijk.

Interesse?

Code 95

nebim-cursus-code-95-banner

De Code 95 cursus Rijoptimalisatie helpt om het brandstofverbruik te verlagen, maar er zijn ook gecertificeerde trainingen die zich richten op bijvoorbeeld het veilig zekeren van lading, het juiste gebruik van de digitale tachograaf en de wettelijke aspecten van het chauffeursvak. Wilt u een compleet pakket aan chauffeurstrainingen? Wij helpen u graag bij de nascholing van uw chauffeurs.

Bekijk ons cursus aanbod

Met Nebim Solutions biedt Nebim een breed aanbod praktijktrainingen en theorietrainingen Code 95 voor beroepschauffeurs.

Nebim-Weert-010
MEER WETEN? WE HELPEN U GRAAG

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu