volvo
Nebim_Volvo_FH_Aero_Electric

VOLVO FH
AERO ELECTRIC

100% elektrisch, 100% FH

De volledig elektrische Volvo FH Aero Electric heeft een innovatief aerodynamisch ontwerp en een geavanceerd Camera Monitor System voor optimaal zicht. De Volvo FH Aero Electric is onderdeel van de FH Aero-range: de meest zuinige trucks die Volvo Trucks ooit heeft ontwikkeld voor langeafstandstransport.

De Volvo FH Aero Electric is nog zuiniger

De aerodynamica speelt een essentiële rol in het energieverbruik van een truck. De Volvo FH Aero Electric is ontworpen met aerodynamica in gedachten: de voorkant van de cabine is 24 centimeter langer dan die van een standaard Volvo FH. Deze uitbreiding verbetert de aerodynamica en vermindert het energieverbruik. Met de Volvo FH Aero Electric kunt u tot 5% besparen op energiekosten en emissies.

Volvo FH Aero Electric
Bekijk de video

NIEUW: CAMERA MONITOR SYSTEM

In de Volvo FH Aero Electric zijn de conventionele buitenspiegels vervangen door een geavanceerd Camera Monitor System. Deze innovatie verbetert het zicht van de chauffeur aanzienlijk en vergroot de veiligheid. De chauffeur kan de beelden zien op strategisch geplaatste schermen bij de A-stijl van de cabine. Nog een voordeel: het ontbreken van buitenspiegels maakt de truck nog aerodynamischer.

PERFECT ZICHT IN DE NACHT

Voor rijden in de nacht of onder slecht verlichte omstandigheden is er een night vision-functie beschikbaar. Hiermee geniet de chauffeur van beter zicht dan met traditionele spiegels mogelijk zou zijn. Dankzij de bewakingsmodus kunnen chauffeurs zelfs als ze stilstaan op een parkeerplaats zien wat er rondom de truck gebeurt.

Hoe werkt het Camera Monitor System?
Bekijk de video

Facts & figures
Volvo FH Aero Electric

Trekker

4x2, 6x2, 6x4
Alle assen met luchtvering
Bakwagen

4x2, 6x2, 6x4, 8x2, 8x4
Alle assen met luchtvering
Cabines Lage slaapcabine
Slaapcabine
Globetrotter-cabine
Globetrotter XL-cabine
Combinatiegewicht       Tot 50 ton
Accucapaciteit 360-540 kWh
Actieradius 300 km
Oplaadtijd

9,5 uur met reguliere lader (AC) (43 kW),
2,5 uur met snellader (DC) (250 kW)
Aandrijflijn

2-3 elektromotoren, I-Shift versnellingsbak
Prestaties Tot 330-490 kW continuvermogen
Toepassingen


Opbouwmogelijkheden. Drie PTO's (elektrisch, mechanisch en transmissie)

Meer weten? Onze e-mobility experts staan voor u klaar

Maak een afspraak met onze electromobility-experts en laat u bijpraten over alle mogelijkheden. Uw accountmanager beantwoordt al uw vragen en laat u graag zien wat de Volvo FH Aero Electric kan betekenen voor uw specifieke toepassing. Ook ondersteunen we u bij zaken als opladen, service en onderhoud. Gezamenlijk zoeken we naar de optimale oplossing voor uw situatie.

Nebim_Volvo_FH_Aero_Electric_01
INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu