volvo
Nebim-Volvo-FL-07072021-0010

VOLVO FL

Voor stadsdistributie zonder compromis

Distributie in de binnenstad vraagt om een truck met speciale kwaliteiten. Als het gaat om stedelijke transporten, krijgt de Volvo FL elke taak geklaard. De Volvo FL is wendbaar, krachtig, biedt superieure rijeigenschappen en wordt opgebouwd voor uw specifieke vereisten. Nebim verzorgt voor u het hele traject inclusief het begeleiden van de opbouw.

Volvo FL in het kort

 • Motorvermogen: 210-280 pk
 • Drie cabineformaten
 • Bakwagen
 • Diesel, biodiesel, HVO, elektrisch

CABINES

 • Dagcabine
 • Korte slaapcabine
 • Manschappencabine

Een comfortabele werkplek voor de chauffeur

De Volvo FL-cabine staat voor rijcomfort en veiligheid. Afhankelijk van uw eisen zijn er drie afmetingen beschikbaar: de dagcabine, de comfortcabine en de manschappencabine, die ruimte biedt aan 7 personen.

Wanneer u dagelijkse vaak in en uit uw voertuig moet stappen, is een handige, ergonomisch vormgegeven instap een must. Een ruim en comfortabel interieur met goed afgestemde functies zorgt voor optimaal rijcomfort. In de Volvo FL vindt u alles wat u nodig heeft, precies op de gewenste plek, en ook altijd binnen handbereik. Zowel de chauffeurs- als de bijrijdersstoel kunnen naar wens worden afgesteld voor een perfecte ergonomische rijpositie.

Indrukwekkend vermogen, optimaal wendbaar

De Volvo FL-motoren leveren een indrukwekkend vermogen en koppel. De Volvo FL is leverbaar met een D5K (210 of 240 pk) of D8K (250 of 280 pk) motor. Met het brede vermogensbereik, de snelle respons en de optimale manoeuvreerbaarheid is de Volvo D8K-motor ideaal voor distributie in de binnenstad. De D5K is kleiner en lichter, en bedoeld voor treingewichten tussen de 10 en 16 ton. Alle uitvoeringen van de D5K-motoren zijn geschikt voor synthetische diesel (Hydrotreated Vegetable Oils, HVO EN15940). Een variant van deD5K240-motor werkt op zuivere biodiesel (Rapeseed Oil Methyl Esters, RME B100).

Het beste zicht rondom de truck

Duidelijk zicht op wat er rond de truck gebeurt, is cruciaal voor de veiligheid in drukke straten. Een grote voorruit die tot dicht boven het instrumentenpaneel doorloopt, geeft een breed zicht naar voren, de zijkanten en vlak voor de voorzijde van de cabine. Als u kiest voor de optionele zijspiegel aan de passagierszijde, verlaagde ramen in de portieren en een achterraampje, kunt u uw lading en uw directe omgeving nog beter in de gaten houden. Geavanceerde veiligheidssystemen zoals Electronic Stability Control, Forward Collision Warning met noodremfunctie en Lane Keeping Support verhogen de veiligheid onderweg.

Het gemak van automatisch schakelen met I-Sync

Met de automatische I-Sync-transmissie wordt uw werk nog makkelijker. I-Sync biedt de luxe van schakelen zonder koppelingspedaal, wat rijden in de binnenstad, met veelvuldig starten en stoppen, tot een uitje maakt. Aangepast aan distributieverkeer in de binnenstad, geoptimaliseerd voor uw comfort. Met I-Sync rijdt u altijd in de juiste versnelling en dat zorgt voor lager brandstofverbruik en lagere emissies.

DE TOTAALOPLOSSING VAN NEBIM

Als Volvo Trucks-dealer snappen wij dat alleen de beste distributietruck goed genoeg is. Op basis van uw wensen en eisen stellen wij een complete Volvo FL samen. Onze service gaat verder dan alleen de levering van een truck. Wij kunnen u desgewenst op alle terreinen ondersteunen: van service en onderhoud tot hulp bij financiering en verzekeringen. Nebim Solutions biedt u een ruime keuze aan diensten die zijn ontwikkeld om uw rentabiliteit te verhogen.

 • Truck- en Trailerservice
 • Verhuur
 • Leasing
 • Verzekeringen
 • Service- en onderhoudscontracten
SERVICES
Nebim-Volvo-Trucks-FL-4
onfiguratorC

BEKIJK DE Volvo FL in uw bedrijfskleur

fleveringenA Afleveringen Overzicht
20230403 Jolipa FL
J-Line by Jolipa Bekijk aflevering
20230215 Goossens Marc Persbureau FL
Marc Goossens Persbureau Bekijk aflevering
20221206 Jedtra FL
Jedtra (Lecot) Bekijk aflevering
Nebim-Volvo-Trucks-FL-3
Nieuwgierig? Wij helpen u graag!

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu