volvo Renault Trucks
Nebim-Zele-werkplaats-009

REPARATIE EN ONDERHOUD

In onze uitstekend geoutilleerde werkplaatsen kunt u terecht voor al het onderhoud aan uw truck, bus en getrokken materieel. Onze trucktechnici worden continu getraind in de nieuwste technieken en werken met de beste hulpmiddelen om uw transportmaterieel in optimale conditie te houden. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar, want bij Nebim betekent Totale Transportservice: zorg op maat.

TRUCK- EN
TRAILERSERVICE

In onze uitstekend geoutilleerde werkplaatsen kunt u terecht voor al het onderhoud aan uw truck, bus en getrokken materieel. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar, want bij Nebim betekent Totale Transportservice: zorg op maat.

Truck- en trailerservice
Nebim-Venlo-Werkplaats-002

BESTELWAGEN-
SERVICE

Nebim-Venlo-Werkplaats-043

Wij weten dat voor u mobiliteit op de eerste plaats staat, maar ook dat u graag met uw eigen business bezig bent. Als bedrijfswagenspecialist bieden wij daarom complete transportoplossingen waarmee u verzekerd bent van de beste service en kwaliteit voor uw bedrijfswagens.

BESTEL­WAGEN­SERVICE

SERVICE-
CONTRACTEN

Nebim-Zele-werkplaats-042

Wij nemen u de zorgen uit handen en houden uw truck(s) of bedrijfs­wagen(s) in topconditie, zodat u uw aandacht kunt richten op uw bedrijf. Nebim biedt service­contracten voor Volvo Trucks, Renault Trucks en Renault Bedrijfs­wagens die perfect aansluiten bij uw wensen.

ONZE SERVICE­CONTRACTEN

SPUITERIJ EN SCHADEHERSTEL

Nebim-Gent-Spuiterij-018

Schade aan uw truck of bedrijfswagen? Nieuwe huisstijl? Of gewoon zin in een nieuw uiterlijk? Nebim Carrosserie in Gent is merkonafhankelijk en spuit al uw trekkend en getrokken materieel. Wat uw wensen ook zijn, onze experts staan voor u klaar.

SPUITERIJ EN SCHADE­HERSTEL

BUSSERVICE EN ONDERHOUD

Nebim-Volvo-busdealer-01

Nebim neemt, als officieel Volvo Bus dealer, de totale zorg voor uw ov-wagenpark, touringcar of taxibus uit handen. Onze werkplaatsen zijn volledig geoutilleerd voor het onderhouden en repareren van bussen.

BUSSERVICE EN ONDERHOUD

WIELUITLIJNING

nebim-uitlijning-3887

Brandstofkosten beperken? Onnodige bandenslijtage vermijden? Een correcte wieluitlijning verhoogt de efficiëntie van uw voertuig op vlak van brandstofverbruik en zorgt dat de banden minder snel aan vervanging toe zijn.

WIELUITLIJNING

Pechhulp / Depannage

pechhulp-nebim-1

Ongeacht waar u bent, Nebim staat dag en nacht altijd klaar om u te helpen. Heeft u ondersteuning nodig om op schema te blijven? Maakt u zich geen zorgen! Wij zijn slechts een telefoontje van u verwijderd.

Pechhulp - Depannage
Nebim-Weert-010
MEER WETEN?
WIJ HELPEN JE GRAAG!

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu