renault-trucks
Nebim-Renault-Trucks-T06072021-0009

RENAULT
TRUCKS T

De perfecte tool voor de Lange afstand

Kiest u voor de Renault Trucks T, dan krijgt u meer dan alleen een vrachtwagen. U bent verzekerd van een laag brandstofverbruik, krachtige en betrouwbare motoren en optimaal rijcomfort.

RENAULT TRUCKS T:
HOEVEEL RUIMTE WILT U HEBBEN?

Nebim-Renault-Trucks-T06072021-0010

Kies zelf hoeveel ruimte u onderweg wilt hebben. De Renault Trucks T biedt de keus uit drie verschillende cabineformaten: Day Cab (korte cabine, standaard dak), Night & Day Cab (lange cabine, standaard dak) en de Sleeper Cab (lange cabine, verhoogd dak). De keuze is aan u! Dat geldt ook voor het vermogen dat u nodig heeft voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. De Renault Trucks T heeft een uitgebreide vermogensrange, die uiteenloopt van 380 tot 520 pk.

De garantie van een optimale werkplek en rijplezier.

RENAULT T
EEN NIEUW FRONT

De Renault Trucks T heeft een nieuw exterieur. De koplampen zijn kleiner geworden. Daardoor zijn grotere delen van het nieuwe front gespoten en krijgt de truck meer uitstraling. Ook zijn de aerodynamica van de cabine rond de grille aan de voorzijde verbeterd en zijn de wielkasten aangepast om de luchtstroom te verbeteren.

Nebim-Renault-trucks-t-high-front

RENAULT T
OPTIMAAL RIJCOMFORT

In de cabine draait alles om de chauffeur. De chauffeur stelt zelf de ideale rijpositie in. De Renault Trucks T & T High hebben een nieuw ontwikkelde stuurkolom die eenvoudig in drie richtingen verstelbaar is en ook het stuurwiel kan naar eigen voorkeur worden ingesteld. Een reeks modulaire comfortstoelen biedt een ruime keuze aan instelmogelijkheden, voor een optimaal ergonomische zitpositie, en uitrustingsniveaus. De bekleding is slijtvast en vuilafstotend. Een luxere combinatie met leer is als optie verkrijgbaar. Voor een optimale nachtrust is een compleet nieuw, comfortabel onderbed ontwikkeld.

Nebim-Renault-Trucks-T06072021-0002

RENAULT T
BINNEN HANDBEREIK

Het contactslot met de sleutel is vervangen door een startknop op het dashboard. Hierdoor is er rondom de stuurkolom meer bewegingsruimte voor de benen. Op het gebogen panoramisch dashboard is alles binnen handbereik. De handige tablet- en smartphonehouder biedt toegang tot meerdere apparaten tegelijk. Documenten en waardevolle spullen kunnen worden opgeborgen in een nieuwe A4-opberglade.

Nebim-Renault-Trucks-T06072021-0013

RENAULT T
HET BESTE ZICHT

Goed zicht is essentieel in het langeafstandstransport. De nieuwe Renault Trucks T & T High zijn standaard uitgerust met LED-verlichting. LED-licht benadert het natuurlijke licht en zorgt ervoor dat de chauffeur contrasten en kleuren beter waarneemt. Daarnaast zijn er extra veiligheidsopties beschikbaar:

 • Een extra mechanische anti-inbraakvoorziening (Night-Lock)
 • Extra camera’s met aanwezigheidssensoren
 • Een Vision portier voor optimaal zicht op voetgangers en fietsers
 • Noodstop parkeerrem, waardoor de truck stopt bij een onbedoelde, afwijkende voertuigbeweging

Nebim-Renault-Trucks-T06072021-0009

RENAULT T
VEILIG ONDERWEG

Naast een optimaal zicht onder alle omstandigheden zijn de Renault Trucks T & T High leverbaar met allerlei veiligheidsfeatures, zoals:

 • Lane Departure Warning System
 • Hill Start Aid (wegrijhulp op een helling)
 • Advanced Emergency Braking System
 • Adaptive Cruise Control
 • Electronic Stability Control
 • Emergency Brake Light
 • Camera’s

Nebim-Renault-Trucks-T06072021-0011

RENAULT T
ZUINIG RIJDEN

Nebim-Renault-Trucks-T06072021-0016

Brandstof is een van de grootste variabele kostenposten. Besparen draagt direct bij aan rendementsverbetering. De nieuwe Renault Trucks T & T High zijn uitgerust met nieuwe technologie om het brandstofverbruik te verlagen. Zo haalt u al snel 3% brandstofbesparing. Met het Fuel Eco Pack kan dit oplopen tot 5%, afhankelijk van het gebruik. De brandstofbesparing wordt gerealiseerd met:

 • Euro VI Step E motoren
 • Banden van categorie A standaard voor een lager verbruik
 • Verbeterde aerodynamica
 • Geoptimaliseerde achterasoverbrengingen
 • Nieuwe, verbeterde versie van de predictive cruise control Optivision
 • Geoptimaliseerd cruise control-systeem met twee selecteerbare rijstanden
 • Nieuwe functie Pulse and Glide houdt de snelheid rond het ingestelde punt van de cruise control voor optimaal brandstofverbruik

RENAULT T
OPTIMALE BESCHIKBAARHEID

Stilstand kost tijd en geld. De Renault Trucks T & T High zijn voorzien van nieuwe, innovatieve services die bijdragen aan maximale uptime. Dankzij connectiviteit is het mogelijk om op afstand diagnoses te stellen, problemen op te lossen en software-updates uit te voeren. Daardoor zijn er minder werkplaatsbezoeken nodig. Met de service Excellence Predict worden onderhoudswerkzaamheden gepland op basis van realtime informatie. Op basis daarvan kan worden ingegrepen voordat een storing optreedt. De voordelen van Predict:

 • Voorkomen van defecten
 • Optimale beschikbaarheid
 • Onderhoudsplan dat is afgestemd op gebruik van het voertuig
 • Realtime controle van de belangrijkste slijtageonderdelen, zoals accu’s, koppelingsplaten en remblokken
fleveringenA Afleveringen Overzicht
20221205 Jan Arts Renault T Evo
Jan Arts Transporten Bekijk aflevering
20221205 Ambrosius Renault T Evo
Ambrosius Transport Bekijk aflevering
20221007 DLS Logistics Services Renault T
DLS - Dedicated Logistics Services BV Bekijk aflevering
20220630 E Pallet T Evo
E-Pallets BV Bekijk aflevering
20220701 Ewals Steyl T Evo
Ewals Steyl BV Bekijk aflevering

DE TOTAALOPLOSSING
VAN NEBIM

Onze service gaat verder dan alleen de levering van een truck. Wij kunnen u desgewenst op alle terreinen ondersteunen: van service en onderhoud tot hulp bij financiering en verzekeringen. Nebim Solutions biedt u een ruime keuze aan diensten die zijn ontwikkeld om uw rentabiliteit te verhogen.

Nebim-Venlo-balie-kantoor--006
MEER WETEN?
WE HELPEN U GRAAG.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu