volvo Renault Trucks
Nebim-Gent-012

SERVICES

DE TOTAALOPLOSSING VAN NEBIM

Onze service gaat verder dan alleen de levering van een truck. Wij kunnen u desgewenst op alle terreinen ondersteunen: van service en onderhoud tot hulp bij financiering en verzekeringen. Nebim Solutions biedt u een ruime keuze aan diensten die zijn ontwikkeld om uw rentabiliteit te verhogen.

REPARATIE EN ONDERHOUD

Nebim-Zele-werkplaats-009

Onze trucktechnici worden continu getraind in de nieuwste technieken en werken met de beste hulpmiddelen om uw transportmaterieel in optimale conditie te houden. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar, want bij Nebim betekent Totale Transportservice: zorg op maat.

BEKIJK SERVICE

MOBILITEITS­OPLOSSINGEN

Nebim-verhuur-003

Als ondernemer wilt u vooral ondernemen. Wij willen u daarbij optimaal ondersteunen. Daarom voorzien wij u van transportmaterieel waarmee u uw taken optimaal kunt uitvoeren en services die uw rendement verbeteren. Zo bent u verzekerd van optimale beschikbaarheid en een gunstige Total Cost of Ownership.

BEKIJK SERVICE

NEBIM BUSINESS SOLUTIONS

Nebim-Business-solutions-04

Of u nu een transportonderneming leidt, eigen vervoerder bent of zelfstandig chauffeur: met Nebim als partner voor uw trekkend en getrokken materieel hebt u de zekerheid van onze totale transportservice.

BEKIJK SERVICE

NEBIM USED
TRUCKS

Nebim-used-trucks-010

Nebim Used Trucks is wereldwijd uw betrouwbare partner in gebruikte vrachtwagens, trekkers, aanhangwagens, opleggers en bestelwagens. Of u nu uw transportmaterieel wil kopen of verkopen: Nebim Used Trucks is gespecialiseerd in zowel inkoop als verkoop van gebruikt transportmaterieel.

BEKIJK SERVICE

NEBIM USED
PARTS

Nebim-used-parts-010

Eenvoudig en snel gebruikte onderdelen kopen? Nebim Used Parts is uw betrouwbare en transparante partner voor gebruikte Volvo-onderdelen en Renault- onderdelen. In de webshop kunt u zelf eenvoudig onderdelen zoeken en bestellen.

BEKIJK SERVICE
Nebim-Weert-016
Meer weten?
We helpen je graag!

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu