volvo Renault Trucks
Nebim-Volvo-busdealer-01

NEBIM
VOLVO BUSDEALER

Zorg uit handen

Nebim neemt, als officieel Volvo Bus dealer, de totale zorg voor uw ov-wagenpark, touringcar of taxibus uit handen. Onze werkplaatsen zijn volledig geoutilleerd voor het onderhouden en repareren van bussen.

Uw Volvo-bus in topconditie

Nebim-Volvo-busdealer-02

Voor lage exploitatiekosten moet een voertuig in topconditie zijn. Dat betekent dat onderhoud een belangrijke rol speelt en het gebruik van originele Volvo onderdelen wellicht nog belangrijker is.

Door precies dezelfde onderdelen aan te bieden als waaruit de bus is opgebouwd, geven wij u de zekerheid dat uw bus een efficiënt vervoersmiddel blijft. Met andere woorden: 100% Volvo! Alle originele Volvo-onderdelen zijn namelijk geoptimaliseerd voor de beste prestaties en de meest efficiënte reparaties. In al onze werkplaatsen maken we daarom gebruik van originele Volvo-onderdelen, wat een integraal onderdeel is van onze contracten voor preventief onderhoud en reparaties.

U STAAT CENTRAAL

U heeft één aanspreekpunt die u de zorg voor het wagenpark uit handen neemt, in de meest ruime zin. Door onze jarenlange expertise in de buswereld zijn wij in staat u op maat te bedienen.

Nebim-Weert-016
Meer informatie? WE HELPEN U GRAAG!

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu