volvo Renault Trucks
Nebim-Volvo-Electric-07072021-0030

NEBIM
NIEUWS

volvo 16-01-2023
Nebim-FH-Electric-werkplaats

Volvo Trucks introduceert nieuw flexibel servicecontract: het nieuwe Volvo Gold

In het nieuwe servicecontract zijn de maandelijkse kosten gebaseerd op het werkelijk aantal gereden kilometers. Het geeft transportondernemers meer flexibiliteit omdat het servicecontract meebeweegt met het daadwerkelijke gebruik van het voertuig.

Lees meer
volvo 12-01-2023
Nebim-Dealer-demo-Efficiency-3-XXL

Volvo Trucks introduceert Volvo FH Efficiency demo

De Volvo FH Efficiency demotruck benadrukt met gekleurde luchtstromen de innovaties op het gebied van brandstofbesparing. De Volvo FH Efficiency combineert namelijk de I-Torque aandrijflijn met de nieuwste, zuinige Turbo Compound-motor met alle beschikbare aerodynamische opties. En alleen al dat laatste zorgt voor een besparing tot 10% brandstof. Zelf ervaren, dat kan: binnenkort beschikken wij over deze demotruck.

Lees meer
renault-trucks 20-12-2022
Nebim_Renault_Trucks_Optifleet

Renault Trucks voegt gezondheids- en veiligheidsfuncties toe aan Optifleet

Optifleet, de oplossing voor vlootbeheer van Renault Trucks, helpt transportbedrijven om de rentabiliteit van hun voertuigen te verhogen door hun exploitatiekosten te verlagen en de tevredenheid van hun klanten te verbeteren. Om zijn klanten te helpen hun productiviteit nog meer te verhogen, voegt Renault Trucks twee nieuwe modules toe aan Optifleet: “Health" en “Safety".

Lees meer
volvo 14-12-2022
Nebim_80885

Volvo Trucks vermindert brandstofverbruik met 18% in nieuwe test

Uit een nieuwe onafhankelijke test in Duitsland van Volvo's vlaggenschip op het gebied van brandstofefficiëntie, de onlangs vernieuwde Volvo FH met I-Save, blijkt dat deze bijna 18% minder brandstof verbruikt in vergelijking met dezelfde test van vier jaar geleden.

Lees meer
volvo 14-12-2022
Nebim_80737

Nieuwe asconfiguraties elektrische Volvo-trucks

Volvo Trucks blijft haar reeks uitbreiden met de lancering van verschillende nieuwe elektrische trucks, waardoor nog meer transportroutes in steden en regio's geëlektrificeerd kunnen worden. Deze laatste toevoeging van robuuste* trucks versterkt Volvo's positie als marktleider op het gebied van elektrisch vrachtwagentransport.

Lees meer
08-12-2022
Nebim-Zonnepanelen Elsloo-1

Nebim Elsloo wekt eigen stroom op met zonnepanelen

Op het dak van onze vestiging in Elsloo zijn 130 zonnepanelen geplaatst. Met de groene stroom die deze panelen opwekken, kunnen we in een groot deel van onze energiebehoefte voorzien.

Lees meer
08-12-2022
Nebim-roetfilter

Deeltjestest is vanaf 1 januari verplicht: wat betekent dit voor u?

Vanaf 1 januari 2023 is in Nederland de APK-deeltjestest verplicht voor dieselauto’s en -trucks. In de APK-deeltjestest wordt met behulp van een deeltjesteller gemeten of een roetfilter nog voldoende filtert. Benieuwd wat dit voor u betekent? Wij leggen het u graag uit.

Lees meer
volvo 07-12-2022
Nebim_Volvo Trucks_Miles1

Volvo Trucks bewijst de langeafstandscapaciteiten van zijn zware elektrische vrachtwagens in Duitsland

Zuiver elektrisch van München naar Berlijn: in een recente ‘Miles Challenge’ in Duitsland trotseerde Volvo Trucks zelfs lange afstanden zonder CO2-uitstoot.

Lees meer
1
Nebim-Elsloo-025
Nieuwsgierig?
Wij helpen je graag!

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu