volvo
Nebim_Volvo_FM_Low_Entry_01

VOLVO FM
LOW ENTRY

Volledig elektrische truck voor stadstransport

Heeft u dagelijks veel stops waarbij u vaak in en uit de truck moet stappen? Dan is de Volvo FM Low Entry de perfecte keuze. Deze elektrische truck heeft een extra lage instap. Met de Volvo FM Low Entry rijdt u zero-emissie. Dat maakt de truck zeer geschikt voor taken als afvalinzameling, bouwtransport en distributie.

In- en uitstappen was nog nooit zo simpel!

De Volvo FM Low Entry is afgeleid van het FM-model van Volvo Trucks. De ruime cabine is verlaagd en naar voren verschoven. Dankzij de lage instap, vlakke vloer en handige handgrepen kunnen zowel de chauffeur als de passagiers gemakkelijk in en uit de truck stappen. Bovendien kan de chauffeur ook aan de passagierskant in- en uitstappen voor extra veiligheid en gemak.

DE VOLVO FM LOW ENTRY IN ACTIE
BEKIJK DE VIDEO

Het beste zicht

Nebim_Volvo_FM_Low_Entry_02

In druk stadsverkeer is goed zicht van groot belang. In de chauffeursstoel van de Volvo FM Low Entry zit je dicht bij de straat en dankzij de lage cabine heb je een maximaal direct zicht op het overige verkeer. De Volvo FM Low Entry Cab voldoet aan de strengste veiligheidsnormen voor goed zicht. Bovendien is de truck standaard uitgerust met het elektronisch geregelde stuurbekrachtigingssysteem Volvo Dynamic Steering. Hierdoor kun je als chauffeur snel en soepel manoeuvreren door de stad.

KIES DE GESCHIKTE CABINE

Heb je veel ruimte nodig in de cabine? Met de Volvo FM Low Entry heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen uit drie opties: de cabine kan worden ingericht voor alleen de chauffeur, met plaats voor één passagier of voor maximaal drie passagiers.

De drie passagiersstoelen bevinden zich achter in de cabine, buiten het zicht van de chauffeur. Hierdoor worden dode hoeken geminimaliseerd en blijft het zicht van de chauffeur uitstekend.

NIEUW: CAMERA MONITOR SYSTEM

In de Volvo FM Low Entry zijn de conventionele buitenspiegels vervangen door een geavanceerd Camera Monitor System. Deze innovatie verbetert het zicht van de chauffeur aanzienlijk en vergroot de veiligheid. De chauffeur kan de beelden zien op strategisch geplaatste schermen bij de A-stijl van de cabine. Nog een voordeel: het ontbreken van buitenspiegels maakt de truck aerodynamischer.

PERFECT ZICHT IN DE NACHT

Voor rijden in de nacht of onder slecht verlichte omstandigheden is er een night vision-functie beschikbaar. Hiermee geniet de chauffeur van beter zicht dan met traditionele spiegels mogelijk zou zijn. Dankzij de bewakingsmodus kunnen chauffeurs zelfs als ze stilstaan op een parkeerplaats zien wat er rondom de truck gebeurt.

Hoe werkt het Camera Monitor System?
Bekijk de video

Facts & figures
Volvo FM Low Entry

Bakwagen
4x2, 6x2, 6x4, 8x2, 8x4
Cabine Korte cabine
Combinatiegewicht       Tot 32 ton
Accucapaciteit 360 kWh, 4 accu's
Actieradius Tot 200 km
Oplaadtijd

8,5 uur met reguliere lader (AC) (43 kWh),
1,5 uur met snellader (DC) (250 KwH)
Aandrijflijn

2 elektromotoren, I-Shift versnellingsbak
Prestaties Tot 330 kW continuvermogen
Toepassingen


Opbouwmogelijkheden. Drie PTO's (elektrisch, mechanisch en transmissie)
Nebim_Volvo_FM_Low_Entry_04
Meer weten over de mogelijkheden van de Volvo FM Low Entry voor uw bedrijf?

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu