volvo
Nebim-Volvo-FE-07072021-0009

VOLVO FE

Flexibele werkpartner voor inzet in de stad, regio en bouw

Kies voor effectief werken. De Volvo FE is gemaakt voor inzet in en rond steden. De Volvo FE is flexibel, efficiënt en uitzonderlijk wendbaar. Naast stedelijke en regionale distributie kan de truck ook worden geconfigureerd voor bijvoorbeeld geconditioneerd transport, afvalinzameling of bouwwerkzaamheden. De Volvo FE combineert uitstekende rijeigenschappen met eersteklas productiviteit en biedt de chauffeur een comfortabele, ruime werkomgeving.

VOLVO FE IN HET KORT

 • Motorvermogen: 250-350 pk
 • Vier cabineformaten
 • Trekker of bakwagen
 • Diesel, biodiesel, HVO, CNG, elektrisch

Cabines

 • Dagcabine
 • Comfortcabine
 • Slaapcabine
 • Low entry cab

De Volvo FE is geschikt voor elke opbouw

De D8K-motor is leverbaar met een motorvermogen tot 350 pk en een koppel van maximaal 1400 Nm. Een truck met twee of drie assen, met of zonder trailer: de Volvo FE beschikt over het vereiste vermogen en koppel. Bovendien krijgt u precies de Volvo FE die u nodig heeft voor uw taak. Het chassis van de Volvo FE kan voor vrijwel elke opbouw worden geconfigureerd. Op basis van uw wensen kunnen wij de truck rechtstreeks af fabriek voorbereiden, met de vereiste opbouwbevestigingen en elektrische aansluitingen voor de carrosseriebouwer. Dat maakt de doorlooptijd aanzienlijk korter.

Reduceer de CO2-uitstoot met alternatieve brandstoffen

De Volvo FE CNG rijdt op gecomprimeerd aardgas of gecomprimeerd biogas. De CO2-uitstoot is tot 70% lager in vergelijking met een dieseltruck. Daarnaast kan de Volvo FE ook worden uitgerust met een motor die werkt op biodiesel.

Moeiteloos manoeuvreren, hoe beperkt de ruimte ook is

Druk verkeer, een strakke deadline die u niet mag missen, nauwe straten? Dankzij de manoeuvreerbaarheid van de Volvo FE komt u zelfs de zwaarste werkdag moeiteloos door. Het is een voertuig dat gemakkelijk stuurt en soepel optrekt. Door een krappe draaicirkel hoeft u niet de hele tijd achteruit te rijden

Cabine met extra lage instap en bredere opening

De Volvo FE is verkrijgbaar in vier verschillende cabineformaten, waaronder de Low Entry Cab. Deze cabine biedt een verlaagde instap, bredere opening van het passagiersportier en een vlakke vloer. De Low Entry Cab is ontworpen voor vuilniswagens, distributietrucks en andere voertuigen waarbij de chauffeur en bijrijder regelmatig moeten in- en uitstappen.

Superieur zicht rondom de truck

Goed zicht is een must, helemaal als het stedelijk gebied uw dagelijkse werkterrein is. De Volvo FE biedt onder alle omstandigheden uitstekend zicht. De Volvo FE heeft een grote voorruit en kan worden voorzien van extra ruiten in de portieren en zijpanelen. Dat geeft nog beter zicht op het omringende verkeer en maakt manoeuvreren in krappe ruimten en drukke omgevingen veiliger.

Een comfortabele en veilige werkplek voor de chauffeur

Nebim-Volvo-FE-07072021-0004

Eenvoudig manoeuvreren, uitstekende veiligheid en ruim zicht zijn belangrijke eigenschappen van de Volvo FE. Het werkcomfort voor de chauffeur staat centraal in de cabine. In de ergonomische cabine zijn alle bedieningselementen perfect gepositioneerd zodat de chauffeur zijn ogen op de weg kan houden.

Steeds meer gemeenten weren vervuilende voertuigen geheel of gedeeltelijk uit (binnen)steden. Met de elektrisch aangedreven Volvo FE Electric bieden wij een emissievrij voertuig dat is voorbereid op de toekomst en dat direct uw CO2-footprint verlaagd. En u laat de wereld en meer in het bijzonder uw opdrachtgevers zien dat u duurzaamheid serieus neemt.

DE TOTAALOPLOSSING VAN NEBIM

Als Volvo Trucks-dealer snappen wij dat u met een van de beste (distributie) trucks ter wereld wilt rijden, zonder zorgen. Op basis van uw wensen en eisen stellen wij een complete oplossing samen. Onze service gaat verder dan alleen de levering van een truck. Wij kunnen u desgewenst op alle terreinen ondersteunen: van service en onderhoud tot hulp bij financiering en verzekeringen. Nebim Solutions biedt u een ruime keuze aan diensten die zijn ontwikkeld om uw rentabiliteit te verhogen.

 • Truck- en Trailerservice
 • Verhuur
 • Leasing
 • Verzekeringen
 • Service- en onderhoudscontracten
Services
Nebim-Volvo-FE-07072021-0011
onfiguratorC

BEKIJK DE Volvo FE in uw bedrijfskleur

fleveringenA Afleveringen Overzicht
Nebim-Volvo-FE-07072021-0012
Nieuwsgierig? Wij helpen je graag!

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu