volvo
Volvo FE_header

VOLVO FE

Flexibele werkpartner voor inzet in de stad, regio en bouw

Kies voor effectief werken. De Volvo FE is gemaakt voor inzet in en rond steden. De Volvo FE is flexibel, efficiënt en uitzonderlijk wendbaar. Naast stedelijke en regionale distributie kan de truck ook worden geconfigureerd voor bijvoorbeeld geconditioneerd transport, afvalinzameling of bouwwerkzaamheden. De Volvo FE combineert uitstekende rijeigenschappen met eersteklas productiviteit en biedt de chauffeur een comfortabele, ruime werkomgeving.

VOLVO FE IN HET KORT

 • Motorvermogen: 250-350 pk
 • Vier cabineformaten
 • Trekker of bakwagen
 • Diesel, biodiesel, HVO, CNG, elektrisch

Cabines

 • Dagcabine
 • Comfortcabine
 • Slaapcabine
 • Low entry cab

De Volvo FE is geschikt voor elke opbouw

U krijgt precies de Volvo FE die u nodig heeft voor uw taak. Het chassis van de Volvo FE kan voor vrijwel elke opbouw worden geconfigureerd. Op basis van uw wensen kunnen wij de truck rechtstreeks af fabriek voorbereiden, met de vereiste opbouwbevestigingen en elektrische aansluitingen voor de carrosseriebouwer. Dat maakt de doorlooptijd aanzienlijk korter. De Volvo FE is leverbaar met een motorvermogen tot 350 pk en twee of drie assen.

Nieuw: De verbeterde Volvo FL

Reduceer de CO2-uitstoot met alternatieve brandstoffen

De Volvo FE CNG rijdt op gecomprimeerd aardgas of gecomprimeerd biogas. De CO2-uitstoot is tot 70% lager in vergelijking met een dieseltruck. Daarnaast kan de Volvo FE ook worden uitgerust met een motor die werkt op biodiesel.

Moeiteloos manoeuvreren, hoe beperkt de ruimte ook is

Druk verkeer, een strakke deadline die u niet mag missen, nauwe straten? Dankzij de manoeuvreerbaarheid van de Volvo FE komt u zelfs de zwaarste werkdag moeiteloos door. Het is een voertuig dat gemakkelijk stuurt en soepel optrekt. Door een krappe draaicirkel hoeft u niet de hele tijd achteruit te rijden

Cabine met extra lage instap en bredere opening

De Volvo FE is verkrijgbaar in vier verschillende cabineformaten, waaronder de Low Entry Cab. Deze cabine biedt een verlaagde instap, bredere opening van het passagiersportier en een vlakke vloer. De Low Entry Cab is ontworpen voor vuilniswagens, distributietrucks en andere voertuigen waarbij de chauffeur en bijrijder regelmatig moeten in- en uitstappen.

Superieur zicht rondom de truck

Goed zicht is een must, helemaal in stedelijk gebied. De Volvo FE biedt onder alle omstandigheden uitstekend zicht. De Volvo FE heeft een grote voorruit en kan worden voorzien van extra ruiten in de portieren en zijpanelen. Dat geeft nog beter zicht op het omringende verkeer en maakt manoeuvreren in krappe ruimten en drukke omgevingen veiliger. In de nieuwste generatie Volvo FE zijn de buitenspiegels slanker, zodat de bestuurder een beter zicht om de omgeving rond de cabine heeft. Ook kunt u kiezen voor een 360 graden birdview-camerasysteem en/of een zijzichtcamera.

Een comfortabele en veilige werkplek voor de chauffeur

Volvo-FE-Sensor-min

Eenvoudig manoeuvreren, uitstekende veiligheid en ruim zicht zijn belangrijke eigenschappen van de Volvo FE. Het werkcomfort voor de chauffeur staat centraal in de cabine. In de ergonomische cabine zijn alle bedieningselementen perfect gepositioneerd zodat de chauffeur zijn ogen op de weg kan houden. Het interieur van de nieuwste generatie Volvo FE heeft LED-verlichting en een afsluitbare opbergruimte.

De nieuwste generatie Volvo FE heeft ook extra veiligheidsfuncties om de veiligheid voor de chauffeur en andere weggebruikers te vergroten, zoals:

 • Vulnerable Road User Detection (systeem om kwetsbare weggebruikers te zien)
 • Side Collision Avoidance Support (detecteert andere weggebruikers en waarschuwt de chauffeur voor mogelijke risico’s)
 • Driver Alert Support (waarschuwt de chauffeur als het rijgedrag anders is dan normaal en bijvoorbeeld op vermoeidheid duidt)

DE TOTAALOPLOSSING VAN NEBIM

Als Volvo Trucks-dealer snappen wij dat u met een van de beste (distributie) trucks ter wereld wilt rijden, zonder zorgen. Op basis van uw wensen en eisen stellen wij een complete oplossing samen. Onze service gaat verder dan alleen de levering van een truck. Wij kunnen u desgewenst op alle terreinen ondersteunen: van service en onderhoud tot hulp bij financiering en verzekeringen. Nebim Solutions biedt u een ruime keuze aan diensten die zijn ontwikkeld om uw rentabiliteit te verhogen.

 • Truck- en Trailerservice
 • Verhuur
 • Leasing
 • Verzekeringen
 • Service- en onderhoudscontracten
Services
Volvo-FE-head-lights-min
onfiguratorC

BEKIJK DE Volvo FE in uw bedrijfskleur

fleveringenA Afleveringen Overzicht
Introductie-beeld-Volvo_FL-FE-3-min
Nieuwsgierig? Wij helpen je graag!

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu