volvo Renault Trucks
Nebim-Zele-015

SERVICE­CONTRACTEN

Uw truck en bedrijfswagen in topconditie

De snelste en kortste weg naar een beter rendement is een reparatie- en onderhoudscontract. Wij nemen u de zorgen uit handen en houden uw truck(s) of bedrijfswagen(s) in topconditie, zodat u uw aandacht volledig kunt richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Nebim biedt servicecontracten voor Volvo Trucks, Renault Trucks en Renault Bedrijfswagens die perfect aansluiten bij uw wensen en bedrijfsvoering.

ONDERHOUDSPLAN
OP MAAT

Nebim-Zele-werkplaats-042

De reparatie- en onderhoudsovereenkomst bestaat uit unieke losse componenten. Samen met u bepalen wij het onderhoudsschema van de truck, afgestemd op uw bedrijfsomstandigheden, het aantal af te leggen kilometers en uw specifieke wensen. Uit dit onderhoudsplan vloeit een vaste prijs per kilometer. U ontvangt één factuur per maand, waardoor u altijd grip heeft op de kosten

Neem contact op

DE VOORDELEN VAN EEN
ONDERHOUDSCONTRACT

  • Variabele kosten worden vaste kosten
  • Vaste kilometerprijs
  • Modulaire opbouw
  • Flexibele invulling

servicecontract
voor Volvo Trucks

Level Up

Een Volvo Trucks reparatie en/of onderhoudscontract is specifiek voor uw voertuig en inzet. U heeft de keus uit verschillende varianten, die worden afgestemd op uw specifieke situatie.

Vraag een vrijblijvende afspraak aan over de mogelijkheden Of bekijk onze folder

Wilt u weten hoe satellietcommunicatie en kunstmatige intelligentie uw truck 24/7 kunnen monitoren om ongeplande stops en ongeplande reparatiekosten te voorkomen? Met een Volvo-servicecontract kunt u profiteren van connectivity-oplossingen zoals Real Time Monitoring en Connected Service Planning, waardoor er een wereld aan mogelijkheden ontstaat om de beschikbaarheid en productiviteit van uw trucks te verhogen.

Preventief onderhoud in combinatie met continue monitoring van uw truck

Dankzij de 24/7 satellietverbinding met de truck kan Nebim op afstand uw voertuig monitoren en relevante data uitlezen. Preventief onderhoud in combinatie met continue monitoring van uw truck is een gemakkelijke en veilige manier om uw truck permanent beschikbaar te houden voor het werk. De monitoring richt zich onder meer op het werkelijk aantal gereden kilometers, het brandstofverbruik, de gedraaide motoruren en de topografie in vergelijking met het oorspronkelijke serviceplan. Bij afwijkingen kunnen wij in overleg met u het plan optimaliseren zodat uw truck altijd in topconditie verkeerd.

202311-volvo-gold-servicecontract-volvo-trucks-nederland-wat-houdt-het-in

volvo-blue-servicecontract-volvo-trucks-nederland-wat-houdt-het-in

volvo-uptime-care-servicecontract-volvo-trucks-nederland-wat-houdt-het-in

servicecontract
voor Renault Trucks

Nebim-Renault-trucks-gamma

ONDERHOUDSCONTRACT
VOOR RENAULT TRUCKS

Met een Start & Drive contract van Renault Trucks weet u precies wat u aan onderhoudskosten kwijt bent, zonder risico op onverwachte kosten achteraf. De contracten zijn maatwerk en afhankelijk van de inzet van uw voertuig en het aantal geschatte jaarlijks te rijden kilometers.

Nebim-Renault-Master-06072021-0001

ONDERHOUDSCONTRACT
VOOR RENAULT MASTER

Met een Start & Drive-contract voor de Renault Master bent u verzekerd van optimale service en maximale beschikbaarheid voor vaste kosten. U kunt kiezen uit verschillende contractvormen: Start & Drive Reference en Start & Drive Excellence.

Nebim-Elsloo-021
MEER WETEN?
WE HELPEN U GRAAG

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu