renault-trucks
Nebim-Renault-Master-modellen-18072021-0041

RENAULT
BEDRIJFSWAGENS

Configureerbaar voor elke toepassing

Nebim is voor Limburg in Nederland officieel dealer van Renault Bedrijfswagens. Nebim biedt daarmee transportoplossingen voor alle soorten vervoer vanaf 2,8 ton GVW. De Renault Master is leverbaar als gesloten bestelwagen in verschillende formaten.

Renault Master
100% veelzijdig

De Renault Master kan op maat worden geconfigureerd voor elke toepassing.
Op zoek naar een bedrijfswagen voor een opbouw op maat? Ga dan voor de Chassis Cabine of Platform Cabine.
U kunt kiezen uit zowel diesel als 100% elektrisch aangedreven modellen.

ACTIE
Nu met GRATIS 3 jaar onderhoud en APK

Profiteer nu bij Nebim van een zeer aantrekkelijk aanbod. Bij aanschaf van een nieuwe Renault Master krijgt u de eerste 3 jaar onderhoud en de eerste APK er gratis bij. Dat is pas zorgeloos ondernemen!

Bekijk actie

Fast & Pro
Serviceconcept

Nebim-Weert-007

Hoogwaardige service en kwaliteit staan centraal in het Fast & Pro serviceconcept, een uniek serviceconcept voor lichte bedrijfswagens. Het zorgt ervoor dat u altijd kunt blijven rijden met uw bestelwagen. Wij verlenen op alle vlakken service op maat. U krijgt één aanspreekpunt en een goed getraind team. Het resultaat: snelheid, professionaliteit en kwaliteit op het gebied van verkoop, onderhoud en reparatie.

Meer informatie

ZORGELOOS ONDERNEMEN
MET 24/7 SERVICE

Wij weten dat voor u mobiliteit op de eerste plaats staat, maar ook dat u graag met uw eigen business bezig bent. Als bedrijfswagenspecialist bieden wij daarom complete transportoplossingen waarmee u verzekerd bent van de beste service (24/7) en kwaliteit voor uw bedrijfswagens. Onze werkplaatsen in Weert, Venlo en Elsloo hebben ruime openingstijden en zijn erop ingericht om stilstand tot een minimum te beperken.

Nebim-Venlo-balie-kantoor--006
MEER WETEN? WE HELPEN U GRAAG.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu