volvo
Nebim_Volvo_FH_Aero_gas-powered_06

VOLVO FH AERO
OP (BIO-)LNG

DE GROENE OPLOSSING VOOR DE LANGE AFSTAND

Wilt u langeafstandstransport op een duurzame manier uitvoeren? Dat kan met de Volvo FH Aero op (Bio-)LNG. Dankzij een innovatief aerodynamisch ontwerp wordt transport met deze vrachtwagen nog efficiënter. Bespaar tot wel 5% procent op energieverbruik en emissies. De Volvo FH Aero op (Bio-)LNG maakt deel uit van de Volvo FH Aero-serie: de meest brandstofefficiënte reeks trucks die Volvo Trucks ooit heeft ontwikkeld voor langeafstandstransport.

Volvo FH Aero op (Bio-)LNG in actie
Bekijk de video

Verminder uw CO2-uitstoot aanzienlijk - tot wel 100%

Nebim_Volvo_FH_Aero_gas-powered_03

Met een indrukwekkende actieradius tot 1000 kilometer is de Volvo FH Aero op (Bio-)LNG perfect geschikt voor langeafstandstransport. Deze truck levert vergelijkbare prestaties als een dieselvoertuig, maar met aanzienlijk lagere emissies.

Naast Bio-LNG (biogas) of LNG (aardgas) maakt de motor gebruik van een kleine hoeveelheid hernieuwbare HVO of diesel. Door het gebruik van (Bio-)LNG of LNG in combinatie met HVO kan de CO2-uitstoot tot wel 100% worden verminderd tijdens het gebruik van het voertuig (tank-to-wheel).

NIEUW: CAMERA MONITOR SYSTEM

In de Volvo FH Aero op (Bio-)LNG zijn de conventionele buitenspiegels vervangen door een geavanceerd Camera Monitor System. Deze innovatie verbetert het zicht van de chauffeur aanzienlijk en vergroot de veiligheid. De chauffeur kan de beelden zien op strategisch geplaatste schermen bij de A-stijl van de cabine. Nog een voordeel: het ontbreken van buitenspiegels maakt de truck nog aerodynamischer.

PERFECT ZICHT IN DE NACHT

Voor rijden in de nacht of onder slecht verlichte omstandigheden is er een night vision-functie beschikbaar. Hiermee geniet de chauffeur van beter zicht dan met traditionele spiegels mogelijk zou zijn. Dankzij de bewakingsmodus kunnen chauffeurs zelfs als ze stilstaan op een parkeerplaats zien wat er rondom de truck gebeurt.

Hoe werkt het Camera Monitor System?
Bekijk de video

DE TOTAALOPLOSSING VAN NEBIM

Onze service gaat verder dan alleen de levering van een truck. Wij kunnen u desgewenst op alle terreinen ondersteunen: van service en onderhoud tot hulp bij financiering en verzekeringen. Nebim Solutions biedt u een ruime keuze aan diensten die zijn ontwikkeld om uw rentabiliteit te verhogen.

  • Truck- en Trailerservice
  • Verhuur
  • Leasing
  • Verzekeringen
  • Service- en onderhoudscontracten
SERVICES
Nebim_Volvo_FH_Aero_gas-powered_01
Nebim_Volvo_FH_Aero_gas-powered_04
Nieuwsgierig? Wij helpen je graag!

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu