volvo
Nebim-Volvo-FH-07072021-0033

VOLVO FH

DE ULTIEME ERVARING VOOR INTERNATIONAAL TRANSPORT

In het langeafstandstransport heeft u een truck nodig waarmee u veilig en comfortabel kunt rijden. De Volvo FH is een icoon voor de lange afstand, met een ruime cabine waarin het comfort voor de chauffeur centraal staat en innovatieve veiligheidsfuncties. De Volvo FH combineert brandstofefficiency met optimale productiviteit.

DE VOLVO FH IN HET KORT

 • Motorvermogen: 420-540 pk
 • Vijf cabineformaten
 • Diesel, biodiesel, LNG, HVO, elektrisch
 • Trekker of bakwagen

MAXIMAAL RENDEMENT

 • Vermogen afgestemd op uw opdrachten
 • Haal alles uit uw brandstof
 • Uitgebreide reeks services

Cabines

 • Slaapcabine
 • Lage slaapcabine
 • Globetrotter cabine
 • Globetrotter XL-cabine
 • Globetrotter XXL-cabine

Bekijk andere uitvoeringen

Ga volledig elektrisch met de Volvo FH Electric of kies voor een tussenoplossing met de FH LNG, waarmee u uw CO2-footprint flink verkleint. Met de Volvo FH I-Save bespaart u tot 13% op brandstofkosten.

MAXIMAAL COMFORT VOOR
DE CHAUFFEUR

Overnacht u vaak in uw truck? Of wilt u gewoon een comfortabele cabine met veel ruimte? Wat uw wensen ook zijn: in de cabine van de Volvo FH bent u verzekerd van maximaal comfort. De chauffeur beschikt over een comfortabele bestuurdersstoel, een verstelbaar stuur met verstelbare stuurkolom, een modern, digitaal dashboard en heeft alle bedieningselementen binnen handbereik.

PRECIES DE INFORMATIE DIE U WILT ZIEN OP HET DISPLAY

Onderweg kunt u eenvoudig de informatie kiezen die u wilt zien op een volledige digitaal instrumentendisplay. Het instrumentendisplay heeft verschillende schermweergaven, die kunnen worden ingesteld op de rijsituatie en de voorkeuren van de chauffeur. Een optioneel 9-inch secundair display biedt infotainment, navigatiehulp, transportinformatie en camerabeelden van wat er rondom de truck gebeurt.

Nebim-Volvo-FH-07072021-0010

HET GEMAK VAN DE AUTOMATISCHE I-SHIFT-VERSNELLINGSBAK

De automatische I-Shift-versnellingsbak draagt bij aan optimaal rijcomfort. De versnellingsbak is ook leverbaar met dubbele koppeling. De I-Shift Dual Clutch schakelt zonder onderbreking in koppel en het geleverd vermogen en zorgt voor nog stabieler rijcomfort: ideaal voor transporten waarbij stabiliteit van de lading essentieel is. Daarnaast zijn er allerlei opties om het rij- en werkcomfort verder te verhogen, bijvoorbeeld met het elektronisch geregelde stuurbekrachtigingssysteem Volvo Dynamic Steering en de geïntegreerde standairco I-ParkCool.

Nebim-Volvo-FH-07072021-0020

Alles voor uw veiligheid

Veiligheid is een van de kernwaarden van Volvo Trucks. De Volvo FH heeft uitgebreide veiligheidsfuncties. Zo werkt Adaptive Cruise Control (ACC) nu bij alle snelheden vanaf 0 km/u. Downhill Cruise Control stelt een maximale snelheid in om ongewenste versnelling op afdalingen te voorkomen. Een dodehoekcamera geeft optimaal zicht op wat er aan de passagierskant van de truck gebeurt.

Rij altijd met grootlicht

Met adaptief grootlicht kunt u altijd met grootlicht rijden zonder andere weggebruikers te verblinden. Een camera en radar detecteren automatisch andere voertuigen waardoor de verlichting zich automatisch aanpast aan tegenliggers en voertuigen die voor u rijden.

Zuinig rijden en brandstof besparen

De aandrijflijnen met D13-motoren zijn ontworpen om brandstof te besparen, zonder in te boeten op prestaties. De ronde vorm van de cabine zorgt voor minder luchtweerstand en verbeterde aerodynamica en dus een lager brandstofverbruik. En er zijn meer oplossingen beschikbaar om uw brandstofkosten verder te verlagen. Bekijk I-See, dat de snelheid en schakelmomenten optimaliseert op basis van topografische gegevens. Of maak kennis met onze fleetmanagement- en fuelmanagement-services die uw exploitatiekosten verlagen en uw rendement verhogen.

DE TOTAALOPLOSSING VAN NEBIM

Onze service gaat verder dan alleen de levering van een truck. Wij kunnen u desgewenst op alle terreinen ondersteunen: van service en onderhoud tot hulp bij financiering en verzekeringen. Nebim Solutions biedt u een ruime keuze aan diensten die zijn ontwikkeld om uw rentabiliteit te verhogen.

 • Truck- en Trailerservice
 • Verhuur
 • Leasing
 • Verzekeringen
 • Service- en onderhoudscontracten
SERVICES
Nebim-Volvo-FH-07072021-0005
ALERIJG
Nebim-Volvo-FH-07072021-0006
Nebim-Volvo-FH-07072021-0002
Nebim-Volvo-FH-07072021-0003
Nebim-Volvo-FH-07072021-0001
Nebim-Volvo-FH-07072021-0013
ONFIGURATORC

BEKIJK DE Volvo FH in uw bedrijfskleur

fleveringenA Afleveringen Overzicht
20240508 Limpens FH
Limpens Elsloo Bekijk aflevering
20240403 Jules Boonaert-BE
Transport Jules Boonaert en Zoon Bekijk aflevering
20240301 De Block Verhuur-BE
De Block Verhuur Bekijk aflevering
20240228 Universal Trucking-BE
Universal Trucking Bekijk aflevering
Nebim-Volvo-FH-07072021-0024
Nieuwsgierig? Wij helpen je graag!

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu