volvo Renault Trucks
nebim-uitlijning-3877

WIELUITLIJNING

Kosten besparen was nog nooit zo eenvoudig

Brandstofkosten beperken? Onnodige bandenslijtage vermijden? Een correcte wieluitlijning verhoogt de efficiëntie van uw voertuig op vlak van brandstofverbruik en zorgt dat de banden minder snel aan vervanging toe zijn. Bovendien is het essentieel voor de veiligheid en draagt het bij tot extra rijcomfort.

VERTROUW OP NEBIM

Niet goed uitgelijnde wielen kosten geld en brengen veiligheidsrisico’s met zich mee. Met een controle kunt u dit vermijden. Nebim heeft gesofisticeerde apparatuur en de expertise in huis om de uitlijning uw vrachtwagen, trailer of bus te controleren en indien nodig bij te regelen.

BESPAAR DUIZENDEN EURO’S

Met een correcte wieluitlijning kunt u jaarlijks uw brandstofverbruik 3 tot 5%* terugdringen en enkele voortijdig versleten banden vermijden. Dit resulteert in een besparing van een paar duizenden euro’s per voertuig (zie verder hoe je dit zelf kunt berekenen).

VOORDELEN VAN UITLIJNEN

  • Maximaal rijcomfort
  • Brandstofbesparing
  • Minder snelle bandenslijtage
  • Betere wegligging
  • Optimale veiligheid

Bereken het zelf: zo bespaart u jaarlijks duizenden euro’s onnodige kosten

Als uw wielen niet correct uitgelijnd zijn, verhoogt de luchtweerstand. Dit leidt tot meer verbruik. Het totaal aantal kilometers, de actuele brandstofprijs en het gemiddeld verbruik van uw voertuig, geeft u zicht op uw huidige brandstofkosten per voertuig. Als u zelf de berekening maakt op basis van een gemiddelde besparing van 3%* zult u vaststellen dat een correcte wieluitlijning een aardige besparing op uw brandstofuitgaven kan opleveren.

Daarnaast kunnen de banden gaan wringen door een verhoogde rolweerstand waardoor deze sneller dan normaal aan vervanging toe zijn. Als we bovenop de brandstofkost ook nog eens meerdere vroegtijdig versleten banden per jaar tellen dan komt de totale kost al snel op duizenden euro’s per voertuig die u dankzij een correcte wieluitlijning kunt vermijden.

Bovendien treedt er bij correct uitgelijnde wielen minder snel mechanische slijtage op waardoor het voertuig een langere levensduur zal kennen.

*Bron: cijfers ontvangen via Josam, specialist in wieluitlijningsapparatuur.

nebim-uitlijning-multi assers-2

Sven Kuppens, eigenaar van de firma Kuppens (Temse)

“We staan versteld van de impact op onze kosten dankzij de professionele wieluitlijning van Nebim. Een eenvoudige en uiterst efficiënte manier om te besparen op onze vloot.”

Marc Macharis - zaakvoerder Transport Macharis (Dendermonde)

“Mijn chauffeur voelde onmiddellijk een verschil in rijcomfort toen hij na de wieluitlijning terug achter het stuur van zijn vrachtwagen kroop. De wegligging én het stuurgevoel zijn beter. Ook ik ben als zaakvoerder tevreden want de kosten die ik uitspaar zijn aanzienlijk.”

Maak vandaag nog
uw afspraak

nebim-uitlijning-3887

Nebim biedt een complete service voor het uitlijnen van uw vrachtwagen, trailer of bus:

  • Professionele controle van uw wieluitlijning
  • Meting verslag met de resultaten
  • Corrigeren en bijregelen waar nodig

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu