renault-trucks
Renault-Trucks-T-high-driving

RENAULT
TRUCKS
T-HIGH

De perfecte tool voor de lange afstand

Kiest u voor de Renault Trucks T High, dan krijgt u meer dan alleen een vrachtwagen. U bent verzekerd van een laag brandstofverbruik, krachtige en betrouwbare motoren en optimaal rijcomfort.

COMPLEET
VERNIEUWD

In het langeafstandstransport moet de cabine voelen als thuis. De Renault Trucks T High combineert krachtige motorprestaties met een hoog comfortniveau. Alles is ontwikkeld met het oog op comfort voor de chauffeur. De T High heeft een ruime cabine met een verhoogd dak, vlakke vloer, een comfortabel bed, een verstelbare stuurkolom en geoptimaliseerde opbergmogelijkheden. De garantie van een optimale werkplek en rijplezier.

PROEFRIT MAKEN

T HIGH MET
TURBO COMPOUND

Met de vernieuwde 13 liter 480 pk turbo compoundmotor voor de T modellen claimt het nu tot 10 procent minder verbruik in het lange afstandsvervoer en daarmee tot 10 procent minder CO2-uitstoot. Fors minder of zelfs nul-uitstoot bij de Renault Trucks T High.

RT_T_HIGH_02

BESPAAR TOT
10% BRANDSTOF

Zuinig rijden bespaart kosten en verbetert uw rendement. De Renault Trucks T, Renault Trucks T High en Renault Trucks C kunnen worden uitgerust met de extra zuinige DE13 TC-motor met Turbo Compound-technologie. Met deze motor kunt u het brandstofverbruik tot 10% verlagen in vergelijking met de vorige generatie motoren, zonder dat u inlevert op het rijcomfort of de snelheid.

BEKIJK DE FILM HIERONDER

Renault-Trucks-Turbo-Compund-movie

HOE WERKT
TURBO COMPOUND?

Een extra turbine, die na de turbocompressor wordt geplaatst, zet de restenergie in de uitlaatgassen om in mechanische energie en brengt die over op de krukas in de vorm van extra motorkoppel. Turbo Compound maakt het dus mogelijk om een hoger koppel te bereiken bij lagere motortoerentallen. Op de snelweg, tijdens het rijden op cruise control en bij rijden bergop kan er in de klim langer een constante snelheid worden aangehouden zonder dat er teruggeschakeld hoeft te worden.

Renault-Trucks-Turbo-Compund-Tech

VRAAG EEN
DEMORIT AAN

Wilt u ervaren hoe fijn en krachtig de Renault Trucks T High met Turbo Compound rijdt? Vraag dan een proefrit bij ons aan!

VRAAG DEMORIT AAN
RT_T_HIGH_03

BESPAAR TOT 10% BRANDSTOF MET TURBO COMPOUND

RENAULT T HIGH
HET COMFORT VAN THUIS

Trucks-T-cabine

In het langeafstandstransport moet de cabine voelen als thuis. De Renault Trucks T High combineert krachtige motorprestaties met een hoog comfortniveau. Alles is ontwikkeld met het oog op comfort voor de chauffeur. De T High heeft een ruime cabine met een verhoogd dak, vlakke vloer, een comfortabel bed, een verstelbare stuurkolom en geoptimaliseerde opbergmogelijkheden.

De garantie van een optimale werkplek en rijplezier.

RENAULT T HIGH
EEN NIEUW FRONT

De Renault Trucks T High heeft een nieuw exterieur. De koplampen zijn kleiner geworden. Daardoor zijn grotere delen van het nieuwe front gespoten en krijgt de truck meer uitstraling. Ook zijn de aerodynamica van de cabine rond de grille aan de voorzijde verbeterd en zijn de wielkasten aangepast om de luchtstroom te verbeteren.

RT_T_HIGH_01_A

RENAULT T HIGH
OPTIMAAL RIJCOMFORT

In de cabine draait alles om de chauffeur. De chauffeur stelt zelf de ideale rijpositie in. De Renault Trucks T & T High hebben een nieuw ontwikkelde stuurkolom die eenvoudig in drie richtingen verstelbaar is en ook het stuurwiel kan naar eigen voorkeur worden ingesteld. Een reeks modulaire comfortstoelen biedt een ruime keuze aan instelmogelijkheden, voor een optimaal ergonomische zitpositie, en uitrustingsniveaus. De bekleding is slijtvast en vuilafstotend. Een luxere combinatie met leer is als optie verkrijgbaar. Voor een optimale nachtrust is een compleet nieuw, comfortabel onderbed ontwikkeld.

Nebim-Renault-Trucks-T06072021-0002

RENAULT T HIGH
BINNEN HANDBEREIK

Het contactslot met de sleutel is vervangen door een startknop op het dashboard. Hierdoor is er rondom de stuurkolom meer bewegingsruimte voor de benen. Op het gebogen panoramisch dashboard is alles binnen handbereik. De handige tablet- en smartphonehouder biedt toegang tot meerdere apparaten tegelijk. Documenten en waardevolle spullen kunnen worden opgeborgen in een nieuwe A4-opberglade.

Renault-Trucks-T-high-inside

RENAULT T HIGH
HET BESTE ZICHT

Goed zicht is essentieel in het langeafstandstransport. De nieuwe Renault Trucks T & T High zijn standaard uitgerust met LED-verlichting. LED-licht benadert het natuurlijke licht en zorgt ervoor dat de chauffeur contrasten en kleuren beter waarneemt. Daarnaast zijn er extra veiligheidsopties beschikbaar:

 • Een extra mechanische anti-inbraakvoorziening (Night-Lock)
 • Extra camera’s met aanwezigheidssensoren
 • Een Vision portier voor optimaal zicht op voetgangers en fietsers
 • Noodstop parkeerrem, waardoor de truck stopt bij een onbedoelde, afwijkende voertuigbeweging

Renault-Trucks-T-front

RENAULT T HIGH
VEILIG ONDERWEG

Naast een optimaal zicht onder alle omstandigheden zijn de Renault Trucks T & T High leverbaar met allerlei veiligheidsfeatures, zoals:

 • Lane Departure Warning System
 • Hill Start Aid (wegrijhulp op een helling)
 • Advanced Emergency Braking System
 • Adaptive Cruise Control
 • Electronic Stability Control
 • Emergency Brake Light
 • Camera’s

Renault-Trucks-T-high-driving

RENAULT T HIGH
ZUINIG RIJDEN

Renault-Trucks-T-high-stad

Brandstof is een van de grootste variabele kostenposten. Besparen draagt direct bij aan rendementsverbetering. De nieuwe Renault Trucks T & T High zijn uitgerust met nieuwe technologie om het brandstofverbruik te verlagen. Zo haalt u al snel 3% brandstofbesparing. Met het Fuel Eco Pack kan dit oplopen tot 5%, afhankelijk van het gebruik. De brandstofbesparing wordt gerealiseerd met:

 • Euro VI Step E motoren
 • Banden van categorie A standaard voor een lager verbruik
 • Verbeterde aerodynamica
 • Geoptimaliseerde achterasoverbrengingen
 • Nieuwe, verbeterde versie van de predictive cruise control Optivision
 • Geoptimaliseerd cruise control-systeem met twee selecteerbare rijstanden
 • Nieuwe functie Pulse and Glide houdt de snelheid rond het ingestelde punt van de cruise control voor optimaal brandstofverbruik

RENAULT T HIGH
OPTIMALE BESCHIKBAARHEID

Stilstand kost tijd en geld. De Renault Trucks T & T High zijn voorzien van nieuwe, innovatieve services die bijdragen aan maximale uptime. Dankzij connectiviteit is het mogelijk om op afstand diagnoses te stellen, problemen op te lossen en software-updates uit te voeren. Daardoor zijn er minder werkplaatsbezoeken nodig. Met de service Excellence Predict worden onderhoudswerkzaamheden gepland op basis van realtime informatie. Op basis daarvan kan worden ingegrepen voordat een storing optreedt. De voordelen van Predict:

 • Voorkomen van defecten
 • Optimale beschikbaarheid
 • Onderhoudsplan dat is afgestemd op gebruik van het voertuig
 • Realtime controle van de belangrijkste slijtageonderdelen, zoals accu’s, koppelingsplaten en remblokken
fleveringenA Afleveringen Overzicht
20240422 Léon Suntjens - RT T-High
Léon Suntjens Transport BV Bekijk aflevering
20231113 Rally Promotion Finland T High
Rally Promotion Finland Bekijk aflevering
20230920 Leon Suntjens Transport BV T High
Leon Suntjens Transport BV Bekijk aflevering
20221205 Marcel Daemen T Evo
Marcel Daemen Transport Bekijk aflevering
20221205 Jan Arts Renault T Evo
Jan Arts Transporten Bekijk aflevering

DE TOTAALOPLOSSING
VAN NEBIM

Onze service gaat verder dan alleen de levering van een truck. Wij kunnen u desgewenst op alle terreinen ondersteunen: van service en onderhoud tot hulp bij financiering en verzekeringen. Nebim Solutions biedt u een ruime keuze aan diensten die zijn ontwikkeld om uw rentabiliteit te verhogen.

Nebim-Venlo-balie-kantoor--006
MEER WETEN?
WE HELPEN U GRAAG.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu