renault-trucks

Renault Trucks toont zijn bouwvoertuigen op Kipper Event

Renault 30-08-2022

Tijdens het Kipper Event in Markelo toont Renault Trucks een diversiteit aan constructie- en bouwvoertuigen. Een van de aanwezige trucks is de nieuwe Renault Trucks C EVO 10x4 kipper van Pauw Dodewaard. Daarnaast worden er diverse andere modellen getoond, waarmee Renault Trucks laat zien over efficiënte maatwerkoplossingen voor de Nederlandse bouwsector te beschikken.

Uitstekende reputatie

Renault Trucks heeft een uitstekende reputatie waar het gaat om terreinvoertuigen. Vooral de woestijntrucks die de fabrikant in het midden van de vorige eeuw bouwde waren indrukwekkend, maar recenter was de Kerax ook een bijzonder populair bouwvoertuig. De uiterst terreinvaardige Renault Trucks worden in grote delen van de wereld ingezet.

In Nederland heeft Renault Trucks vanaf dit jaar een dedicated team aangesteld met een specifieke focus op constructie- en bouwvoertuigen.

De fabrikant heeft samen met diverse ontwikkelingspartners mogelijkheden ontwikkeld waarbij de trucks aangepast worden, zodat ze qua asconfiguratie en aslasten voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving.

Demo rijden op 1 km lange zandbaan

Tijdens het Kipper Event is er ook de gelegenheid om zelf te ervaren hoe de Renault Trucks-bouwvoertuigen zich gedragen in het zand. Renault Trucks heeft een K 8x8 en een Renault Trucks K 10x8 klaar staan die in de praktijk getest kunnen worden op een speciale zandbaan van 1 kilometer lang.

Het Kipper Event is gratis toegankelijk op vrijdag 9 (van 11.00 uur tot 21.00 uur) en zaterdag 10 september (van 07.00 – 17.00 uur) a.s. Op de website van het event is aanvullende informatie te vinden.

Het team van Renault Trucks Nederland is beide dagen aanwezig om alle geïnteresseerden te informeren over de diverse mogelijkheden die de Renault Trucks C en K ranges bieden.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu