renault-trucks

Apollo gaat duurzaam verhuizen met Renault Trucks D Z.E.

13-12-2021

Dit jaar heeft Apollo Verhuizingen uit Amsterdam het wagenpark verduurzaamd door te kiezen voor een 100% elektrische Renault Trucks D Z.E. 16 tons vrachtwagen. Op basis van eerdere ervaring met het merk, de specialistische kennis en het advies op maat hebben ze in deze transitie gekozen voor Renault Trucks.

Zero-emissie zones

Apollo Verhuizingen heeft als werkgebied Amsterdam en de gehele Randstad. Zij hebben hierdoor dagelijks te maken met de steeds strenger wordende milieumaatregelen m.b.t. emissieloos transport in steden. Dit alles heeft te maken met de invoering van de ZES zones, Zero Emissie Stadslogistiek.

Het erkende verhuisbedrijf heeft jarenlange ervaring binnen de verhuisbranche en heeft de branche gedurende de jaren zien veranderen. Meindert Meijen, directeur van Apollo Verhuizingen, gelooft dat duurzaam, elektrisch transport de toekomst is. Met Amsterdam als thuisbasis, maar de gehele Randstad als werkgebied, heeft Apollo Verhuizingen de keuze gemaakt om mee te gaan in de elektrische transitie. Het verzorgen van bedrijfsverhuizingen is hun core business, daarnaast leveren zij ook aanvullende diensten als archiefbeheer en opslagservices.

Actieradius van de Renault Trucks D Z.E.

De keuze voor Renault Trucks is een juiste keuze geweest. De Renault Trucks D Z.E. laat sinds de ingebruikname zien dat hij doet wat hij moet doen. De chauffeurs zijn tevreden over het comfort en de prestaties van de elektrische truck. De Renault-truck heeft een actieradius van meer dan 200 km waardoor de truck perfect past binnen de logistieke planning van Apollo. Ook is de draaicirkel van de truck klein, doordat de wielbasis verkort is naar 4.400 mm wat de truck ideaal maakt om mee te manoeuvreren in de smalle straten van het centrum van Amsterdam.

Duurzaam ondernemen

Apollo Verhuizingen gelooft niet alleen in de elektrische transitie, zij voegen ook de daad bij het woord. Zo hebben zij hun pand voorzien van zonnecollectoren zodat ze zelf stroom op kunnen wekken om hun elektrische wagenpark op te kunnen laden. Voor Apollo is het belangrijk om te laten zien dat ze duurzaam ondernemen. Zowel intern, als ook richting de klanten. Want de elektrische transitie kun je alleen samen inzetten aldus Meindert Meijen: “We zijn deze weg ingeslagen en blijven hem volgen, want stadsdistributie en verhuizingen binnen stadsgrenzen is in de nabije toekomst alleen nog maar elektrisch mogelijk.”

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu