FGM Trailers

FGM Trailers is toonaangevend in het ontwerpen en produceren van opleggers voor het vervoer van trucks, bussen, landbouwvoertuigen en bouwmachines. Het merk is in Europa één van de grootste en meest innovatieve spelers op dit gebied. Voor advies, koop, huur (zoals afgebeeld vanaf € 200,00 per dag), of onderhoud is uw Nebim-vestiging het juiste adres.

FGM biedt topkwaliteit met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. U heeft keuze uit een groot aantal basismodellen die op wens en met zeer veel aandacht voor detail geproduceerd worden. De semi-diepladers zijn geschikt voor een laadvermogen van 20 tot 60 ton.

Huur

Als de aangeboden trailer gebruikt gaat worden voor het ophalen van een voertuig voor reparatie in een van onze werkplaatsen dan berekenen wij 50% korting op het huurtarief.

FGM 19 AF

FGM 19 AF

Voor het transport van trucks, enkelas.

Deze innovatieve enkel-as oplegger helpt u uw efficiëntie te verhogen, de operationele tijd te maximaliseren en de kosten te verminderen. De FGM 19 AF is geschikt voor het transport van één trekker.

FGM 26 | E

FGM 26 | E

Voor het transport van trucks, twee-asser.

De FGM 26 is de ideale oplossing voor het transporteren van twee trucks, bakwagens of bussen tot 12 meter lengte. De gestuurde naloopas maakt manoeuvreren eenvoudig. Deze oplegger kan worden uitgerust met een hydraulisch verstelbare vloer en is uitschuifbaar met 1,7 meter.

FGM 37 AF SEMI-DIEPLADER

FGM 37 AF SEMI-DIEPLADER

Voor het transport van materieel, drie-asser.

De semi-dieplader van FGM heeft een laadvermogen van 30 ton en is daarmee zeer geschikt voor het transport van materieel zoals hoogwerkers, schaarliften en bouwvoertuigen. De drie-asser is voorzien van een liftas en een gestuurde naloopas.

FGM 320 AF

FGM 320 AF

Voor het transport van constructiematerieel, 2, 3, 4 of 5 assen.

Deze aanhangwagen is ontworpen voor het transport van bouwmachines, constructiemateriaal, landbouwmachines, hijsvoertuigen en industriële onderdelen. De 20-serie is bovendien leverbaar met twee, drie, vier of vijf assen.