renault

Renault Master Red Edition voor Franssen-Franken Verhuur & Verkoop

Renault bedrijfswagens 27-05-2021

Franssen-Franken Verhuur & Verkoop B.V. heeft onlangs in samenwerking met Renault Trucks-dealer Nebim, ROM bv en Renault Trucks Nederland een 165 pk Master Red Edition chassis in ontvangst genomen. Doorslaggevend voor aanschaf waren de opbouwmogelijkheden en het zitcomfort voor de bestuurder.

Renault Trucks Nederland, Franssen-Franken Verhuur & Verkoop B.V., Nebim (Renault Trucks) bedrijfswagens en ROM bv (fabrikant en leverancier van rioolreinigings- en toiletservice materieel) zijn geen namen die automatisch aan elkaar gekoppeld worden. Hier kwam eind 2020 verandering in toen Franssen-Franken besloot om haar complete verhuurassortiment uit te breiden met een eigen mobiele toiletvoorzieningsdienst.

Hierdoor waren ze niet alleen in staat om de bestaande zakelijke opdrachtgevers nog beter te bedienen, maar ze konden ook de stijgende vraag, die o.a. was ontstaan door de aangepaste voorzieningsmaatregelen op bouwplaatsen, beter invullen. Tegelijkertijd kunnen ze ook de klussende particulier nog beter van dienst zijn, want bij menig(ver)bouw project mag een buitentoilet ook niet meer ontbreken.

Professioneel passend materieel

Binnen de gehele verhuurtak van Franssen-Franken draagt het bedrijf zorg voor het totale proces rondom een verhuurtransactie, zodat de opdrachtgevers geen enkel omkijken hebben naar de "randvoorwaarden" en enkel het voordeel van het gehuurde materieel ervaren.

Zo ook bij deze nieuwe dienst: niet alleen worden alle toiletten precies op dié locatie geplaatst die men wenst, ook worden alle toiletten periodiek gereinigd. Om dit te kunnen realiseren was Franssen-Franken op zoek naar passend materieel om deze klus te klaren. Om dit te kunnen realiseren zocht Bart Franssen, directeur/eigenaar van Franssen-Franken, contact met Renault Trucks-bedrijfswagenspecialist Jules Konings.

Modern, zuinig en comfortabel

De nieuwe bedrijfswagen moest, net als alle andere bedrijfswagens die Franssen-Franken via Nebim heeft gekocht, de meest moderne, zuinige en comfortabele in zijn soort zijn. Renault Trucks biedt transportoplossingen voor alle soorten vervoer vanaf 2,8 ton GVW.

De circkel was rond toen Renault Trucks Nederland contact zocht met ROM bv. ROM bv is dé autoriteit voor rioolreinigings- en toiletservice materieel. Alle partijen hebben de krachten gebundeld en op basis van expertise werd de best passende Renault Trucks bedrijfswagen geselecteerd. Dit werd de 165 pk Master Red Edition chassis vanwege de opbouwmogelijkheden en het zitcomfort voor de bestuurder.

Vervolgens selecteerde en modificeerde het team een opbouw die precies dát zou kunnen doen dat verwacht werd: het duurzaam en zonder reuk- en geluidsoverlast vervoeren en reinigen van mobiele toiletten. Voor de opbouw werd gekozen voor de ROM FLEXI 1100/750 PTO toiletservicemachine. Deze heeft een oersterke 1100 liter vacuümtank, een ruime 750 liter schoonwatertank en is toch compact en licht in gewicht. De unit is geschikt voor voertuigen met een maximaal toegestaan totaalgewicht (GVW) van ≤ 3,5 ton (B-rijbewijs). De unit beschikt over ruimtes aan weerszijden voor maximale bescherming van machinecomponenten én extra opbergruimte voor onder andere wc-papier.

Optimaal rij- en werkcomfort

De ROM FLEXI 1100/750 PTO is vanaf de tekentafel volledig ontworpen om te worden aangedreven via de voertuigmotor (PTO) in plaats van een separate motor in de machine. Voertuigmotoren zijn stiller waardoor men minder last van motorlawaai heeft tijdens het reinigen van toiletcabines. Door deze unieke samenwerking is een reinigingswagen ontstaan die een optimale werking biedt. Franssen Franken kan hierdoor op een moderne en vooral duurzame manier complete toiletservices aanbieden én tegelijkertijd ervaart de chauffeur optimaal rij- en werkcomfort.

Bekijk de Renault Master

Renault Master Chassis Cabine

Meer weten?

Neem contact op met uw vestiging

overhandiging-sleutel-1200.jpg
renault-trucks-master-met-rom-flexi-1200.jpg
renault-trucks-master-rom-installatie-1200.jpg
renault-trucks-master-1200.jpg
renault-trucks-master-rom-installatie-detail-1200.jpg

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu