Renault Master Chassis CabineEen bedrijfswagen voor elke klus

Een hoog laadvermogen

De Renault Master bestelwagen is met zijn maximaal toegelaten massa van 2,8 tot 4,5 ton, een laadvolume tot 22 m3, een laadvermogen tot maar liefst 2.495 kg een alleskunner. De motoren van 110 tot 170 pk en de specifieke uitrustingspakketten zorgen ervoor dat de Renault Master inzetbaar is in diverse sectoren.

Vereenvoudigde carrosserieopbouw

Wanneer u kiest voor de Renault Master bestelwagen, heeft u keuze uit een vijftal 'branchespecifieke pakketten' (bouw, pakketdienst en koeriersdienst, geconditioneerd transport, bodybuilder en personenvervoer) met een branchespecifieke uitrusting op maat en voorzieningen die de opbouw van de carrosserie vereenvoudigen. Het pakket voor de bouw biedt opties zoals een bodembescherming onder het chassis en een toerentalregeling voor uitrustingen aangesloten op de PTO zoals een kipper of kraan.

Zware carrosserieopbouw

Met zijn maximaal toegelaten massa van 2,8 tot 4,5 ton, en specifieke uitrustingspakketten is de Renault Master veelzijdig. Het Masterprogramma heeft een dubbele homologatie (Euro 6 Light Duty en Euro VI Heavy Duty), zodat ze ook geschikt zijn voor zware carrosserieopbouw zoals bijvoorbeeld een hoogwerker. Ook levert Renault Trucks complete carrosserieën af fabriek zoals een open- of gesloten laadbak of een kipper.

Renault Master Chassis Cabine - Carrosserieopbouw

Geschikt voor iedere carrosserieopbouw

De Renault Master beschikt over onder andere een demontabele stootbalk en een tweede accu voor extra verbruikers. Door de verschillende wielbasisvarianten en mogelijkheden van een PTO is het chassis geschikt voor een brede range van opbouwvarianten en opbouwlengtes.

  • Uitgebreid aanbod aan opbouwlengten van 2434 tot 4926 mm, afhankelijk van het type opbouw
  • Modulaire chassis layout voor maximale kwaliteit en opbouwgemak
  • Demontabele stootbalk achterzijde voor een eenvoudigere opbouw
  • Trekhaak geschikt voor het trekken van een middenas aanhangwagen tot 3,5t
Renault Master - interieur

Comfortabel

Optimaal zicht, ergonomische bediening en een verstelbare stoel en stuurwiel: de cabine van de Master is een volwaardige werkruimte. De verbeterde airco en geluiddemping maken uw ritten aangenaam en ontspannend. En met de draaibare schrijftafel en talrijke toegankelijke opbergruimten heeft u uw kantoor altijd bij u.

Krachtige Light & Heavy Duty motor

De Renault Master is uitgerust met een krachtig Euro 6-motor met vermogens van 110 tot 170 pk. Hij beschikt ook over de bi-turbotechnologie die een lagedrukturbo en een hogedrukturbo serieel of parallel laat werken om meer koppel te leveren bij lage toerentallen (380 Nm van 1.500 tot 3.000 t/min bij de 165 en 170 pk-uitvoeringen).

EURO 6 motoruitvoeringen

Cilinderinhoud Emissienorm Turbo Vermogen (pk) Max. vermogen (kW) Max. koppel (Nm)
dCi 2.3 EURO 6 (Light Duty) Turbo 110 81 290
130 96 320
Twin-turbo 145 107 360
170 125 380
EURO VI (Heavy Duty) Twin-turbo 130 96 330
145 107 360
165 120 380

SCR-technologie

Als antwoord op de Euro 6 emissienorm maakt Renault Trucks gebruik van het SCR-systeem (Selective Catalytic Reduction). Een technologie die Renault Trucks al sinds 2009 op alle zware bedrijfswagens gebruikt. Het SRC-systeem maakt gebruikt van Adblue® en door deze injectie in de uitlaatgassen zorgt de katalysator ervoor dat de vervuilende uitstoot aanzienlijk wordt teruggedrongen. Het Adblue®-reservoir van de Renault Master bedrijfswagen heeft een inhoud van 22 liter en een actieradius tot 12.000 kilometer. Om verwarring bij het tanken te voorkomen, bevindt dit reservoir zich aan de andere kant dan die van de dieseltank.

Renault Master Chassis Cabine - zijkant

Motoren

  • DCI 2.3 - EURO 6: 110 / 130 / 145 / 165 / 170 PK

GVW

3,5→4,5 t

CGW


6→7,5 t

Type

  • Chassis-cabine / Platform-cabine / Enkel / Dubbel
Renault Master - Wide View Dodehoekspiegel

'Wide View' vermindert dodehoek

De Renault Master heeft tal van vernieuwende rijhulpsystemen gebouwd. Naast de asferische buitenspiegels, waardoor u maximaal zicht heeft, is in de zonneklep van de bijrijder een ‘wide view’ dodehoekspiegel gemonteerd. Dit maakt het mogelijk om in de stad en op kruispunten beter te anticiperen op gevaarlijke situaties. Andere preventieve voorzieningen zijn bochtverlichting en parkeersensoren. Het ESP is uitgebreid met drie onmisbare functies voor dagelijks gebruik. Met Extended Grip houdt u de controle, ook op een rulle of gladde ondergrond. Hill-start Assist helpt bij het (weg)rijden op een helling, ook als u zwaarbeladen bent. Het Trailer Swing Control systeem voor de aanhanger detecteert en corrigeert slingeren van de aanhanger.

Renault Bedrijfswagenservice bij Nebim

Nebim biedt Totale Transport Service en dat betekent: ruime openingstijden en de 24/7 service. Daarnaast heeft uw Renault Bedrijfswagen-dealer Nebim speciaal ingerichte werkplaatsen in Weert, Venlo en Elsloo. Efficiënt en er op gericht om stilstand en onderhoud voor klanten tot een minimum te beperken. Het serviceniveau en de hoogwaardige kwaliteit is uiteraard ook doorgevoerd in de Start & Drive-onderhoudscontracten met drie dekkingsniveaus en geoptimaliseerde financieringen en verzekeringen.

Renault Master Chassis Cabine - bedrijfswagenservice

Uw verkoper