volvo Renault Trucks

Nebim Business Solutions

15-12-2015

Trainingen die leiden tot besparingen

Nebim Business Solutions bundelt diensten die u helpen met kostenverlaging. Zo kan de Nebim-training ‘Zuinig rijden’ een brandstofbesparing tot tien procent opleveren. Door te investeren in advies, trainingen en het delen van kennis zet Nebim een nieuwe stap in het partnerschap met u.

Configuratie

Dit partnerschap begint natuurlijk al bij de configuratie van een truck, deze moet perfect zijn afgestemd op het werk. Motorvermogen, versnellingsbak en eindoverbrenging hebben een grote invloed op de uiteindelijke prestaties. Advisering en het in kaart brengen van de werkelijk inzet is noodzaak in het aankoopproces.

Training en afleverinstructie

Een van de onderdelen van Business Solutions is het verzorgen van trainingen, al dan niet in het kader van Code 95 en Fuel Management. Nebim heeft geïnvesteerd in een eigen trainingstruck en een gecertificeerde trainer aangetrokken in de persoon van Wil Jochems: “Voor ons begint het werk bij de aflevering van een voertuig. De elektronica in de truck, de verschillende systemen om het brandstofverbruik te beperken en bijvoorbeeld de verschillende veiligheidssystemen vragen om aandacht. Door alle functies van het voertuig uit te leggen en de chauffeur te laten zien wat er allemaal mogelijk is, krijgt hij meer inzicht en kan hij het voertuig beter benutten.”

Brandstofefficiency

Door een systematische benadering van analyseren, beoordelen en stellen van nieuwe chauffeursdoelen worden chauffeur en truck steeds gevolgd. Daarnaast zullen in de loop van het jaar de diensten Fuel Management en Fleet management worden uitgerold voor een structurele opvolging van brandstofefficiency binnen uw transportonderneming.

Meer informatie

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu