Business Solutions Verlaag uw exploitatiekosten

Of u nu een transportonderneming leidt, eigen vervoerder bent of zelfstandig chauffeur, met Nebim als partner voor uw trekkend en getrokken materieel hebt u de zekerheid van onze totale transportservice.

Transportservice

Nebim Business Solutions is specifiek bedoeld om uw exploitatiekosten te verlagen. Business Solutions bestaat uit drie onderdelen: Fuelmanagement, Fleetmanagement en Cursus Code 95 chauffeurstrainingen. Alle activiteiten zijn gericht op een hoger rendement.

Fleetmanagement

Nebim Fleetmanagement combineert al onze diensten op het gebied van aankoop, onderhoud, chauffeurstrainingen en opvolging. U krijgt intensieve begeleiding en met behulp van onze bouwstenen wordt gestreefd naar een zo groot mogelijke efficiency.

Onze doelstelling is uw rendement te verhogen. Kortom: Nebim is uw partner voor optimaal wagenparkbeheer.

Fuelmanagement

Fuelmanagement

Fuelmanagement richt zich op het structureel verlagen van het brandstofverbruik . Enerzijds door goed vrachtwagenonderhoud, uitlijning en een goede afstelling van componenten. Maar ook door het optimaliseren van het rijgedrag van de chauffeur en de truck.

Door een systematische benadering van analyseren, beoordelen en stellen van nieuwe chauffeursdoelen worden chauffeur en truck steeds gevolgd. In de praktijk is een brandstofbesparing van 5 tot 10% mogelijk.

Code 95 Cursus

Met Business Solutions biedt Nebim een breed aanbod praktijktrainingen en theorietrainingen Code 95 voor beroepschauffeurs. De Code 95 cursus Rijoptimalisatie helpt om het brandstofverbruik te verlagen, maar er zijn ook gecertificeerde trainingen die zich richten op bijvoorbeeld het veilig zekeren van lading, het juiste gebruik van de digitale tachograaf en de wettelijke aspecten van het chauffeursvak.

Fleetmanagement

Wilt u een compleet pakket aan chauffeurstrainingen? Wij helpen u graag bij de nascholing van uw chauffeurs.