Kennisverbreding en plezier op eerste Nebim Chauffeursdag

Op 29 april 2017 vond de eerste Nebim Chauffeursdag plaats. Een trainingsdag vol nieuwe inzichten en opgedane kennis, maar ook een dag met veel plezier.

De ochtend werd afgetrapt in het theorielokaal van Nebim Business Solutions. Drivertrainer Wil Jochems en technisch trainer Jeroen Steeghs verwelkomden de gasten, waarna het theoriegedeelte begon van de training Veilig Werken als Chauffeur. Na de lunch nam Wil Jochems de helft van de groep mee naar buiten en begeleidde Jeroen Steeghs de andere helft naar de werkplaats. In de werkplaats werden alle technische ontwikkelingen onder de loep genomen en vragen beantwoord. Buiten stelde Wil Jochems de deelnemers op de proef: zij werden uitgedaagd om een trekker met oplegger met precisie tussen een met pylonen uitgezette route te manoeuvreren. In de tussentijd kreeg iedere deelnemer de mogelijkheid om te rijden in onze Nebim Volvo VN-trekker. De ‘Amerikaan' viel erg goed in de smaak! Verder werd er aandacht besteed aan het correct afstellen van de spiegels op de spiegelafstelplaats van Nebim in Weert.

Na een evaluatie werd de dag culinair afgesloten met een uitgebreide barbecue, verzorgd door Henk Aarts. De Nebim Chauffeursdag telt mee als zeven nascholingsuren theorie voor Code 95. Een reactie luidde: “Op deze manier maak ik die vijfendertig nascholingsuren graag vol!” Namens Nebim, Wil Jochems en Jeroen Steeghs willen we iedere deelnemer bedanken voor het enthousiasme en de aandacht.

Bent u benieuwd naar ons aanbod trainingen? Of wilt u meer weten over de Nebim Chauffeursdag en de mogelijkheden die Nebim biedt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Want rijden is een vak, expert word je bij Nebim!


Aanbod trainingen Code 95

Wil Jochems
Nebim Drivertrainer
+31 (0)6 – 83794047
wil.jochems@nebim.eu

Neem contact op