volvo Renault Trucks

ALDI gaat voor veiligheid, betrouwbaarheid en gemak van Volvo FM

16-06-2020

Voor de distributie naar haar winkels heeft ALDI onlangs 25 Volvo’s FM in gebruik genomen. Nog eens 18 nieuwe Volvo-trucks volgen later dit jaar. Naast kwaliteit en duurzaamheid speelde vooral veiligheid een belangrijke rol bij de keuze voor Volvo Trucks.

De 25 Volvo’s FM beschikken over 380 pk en tal van comfort verhogende features zoals een luchtgeveerde cabine, koelkast en een mediapakket met geïntegreerde navigatie. Omdat zowel ALDI als Volvo veiligheid hoog in het vaandel hebben staan, zijn de trucks uitgevoerd met een regensensor, statische bochtverlichting en een bestuurdersairbag. Daarnaast zijn de trucks voorzien van een Abbiege Assistent en achteruitrijcamera. De trucks worden door ALDI ingezet voor distributie naar haar winkels.

Duurzaam, veilig en betrouwbaar

“De werkwijze van ALDI is gericht op veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Volvo sluit goed aan bij deze kernwaarden en helpt bij het versterken van ons imago. Zo zijn wij actief bezig met de verduurzaming van alle bedrijfsprocessen. Volvo helpt ons om deze klimaatstrategie door te voeren binnen het wagenpark”, aldus Marten Palstra, Manager Logistics bij ALDI.

Optimaal zicht, eenvoudig manoeuvreren

Ook chauffeurs zijn enthousiast over de nieuwe trucks. Vooral het grote zichtveld dat zij met de Volvo FM hebben tijdens het manoeuvreren in drukke stadscentra werd positief ontvangen.

“De chauffeurs zijn zeer te spreken over de ergonomisch ingerichte werkplek en de eenvoudig te gebruiken stuurbediening. De cabine is uitgerust met een koelkast en een airco waardoor de chauffeurs in alle weersomstandigheden een prettige werkomgeving hebben. De korte draaicirkel van de vrachtwagens werkt voor de chauffeurs erg prettig bij het laden en lossen in de drukkere centra en de versnellingsbak is in vergelijking met de concurrentie uitmuntend te noemen”, verklaart Marten Palstra. Ook de lage instap van de Volvo FM speelde mee in de gunstige waardering van de chauffeurs en de tevredenheid omtrent het comfort van de werkplek.

Over ALDI

ALDI is één van de grootste Europese detailhandelsondernemingen met ongeveer 500 filialen in Nederland. Met het principe `Hoge Kwaliteit – Lage Prijs` is ALDI Nord succesvol in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Polen, Portugal, Spanje en sinds 1973 in Nederland. Voor ALDI betekent `Hoge Kwaliteit – Lage Prijs` meer dan een marketinguiting. Hiermee toont het bedrijf aan zich op de kern van de zaak te concentreren: leidend in zowel de interne samenwerking als ook in de relaties met leveranciers en handelspartners.

Meer weten over de Volvo FM?

Uw verkoopadviseur vertelt u graag meer.

Neem contact op met uw vestiging

nebim-fm-aldi-1200.jpg
nebim-fm-aldi-1200-1.jpg
nebim-fm-aldi-1200-2.jpg

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu