volvo

Afgeleverd aan De Vries Transport BV

Afgelopen weekend heeft Léon de Vries van De Vries Transport B.V. uit Hoensbroek zijn wagenpark uitgebreid met deze nieuwe Volvo FH. Niet zo maar een nieuwe FH, maar een I-Save. Voorzien van de nieuwe 460 pk 13 liter motor met Turbo Compound, een motor die maar liefst 300Nm extra koppel genereert ten opzichte van de “standaard” 460 pk. Door middel van een mechanische koppeling worden de uitlaatgassen omgezet in koppelkracht, wat een extra boost geeft in het lagere toerenbereik. Hierdoor kan een snellere eindreductie worden gemonteerd wat weer maximaal ten goede komt aan het brandstofverbruik!

Verder is deze Volvo onder andere voorzien van een Globetrotter XL cabine, een Long Haul Fuel pakket met onder andere I-Cruise en I-See en een I-Park Cool standairco. RTI Transport Installaties BV uit Lichtenvoorde voorzag deze trekker van een passende compressor.

Meer over Volvo I-Save

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu