volvo Renault Trucks
Nebim-used-parts-008

NEBIM
USED PARTS

Het beste alternatief

Eenvoudig en snel gebruikte onderdelen kopen? Nebim Used Parts is uw betrouwbare en transparante partner voor gebruikte Volvo-onderdelen en Renault- onderdelen. De geleverde kwaliteit wordt bevestigd door het feit dat wij als demontagebedrijf beschikken over het KZD***-keurmerk, de hoogst haalbare certificering voor demontagebedrijven. In de webshop kunt u zelf eenvoudig onderdelen zoeken en bestellen.

GARANTIE
OP ONDERDELEN

Nebim-used-parts-012

Nebim Used Parts garandeert kwalitatief goede onderdelen. Schadetrucks worden in ons demontagebedrijf zorgvuldig gedemonteerd. De gebruikte onderdelen worden grondig schoongemaakt, uitvoerig gecontroleerd en zorgvuldig opgeslagen. Uiteraard wordt op elk onderdeel een passende garantie gegeven.

USED PARTS

SNELLE VERZENDING

We hebben eigen transportmogelijkheden en kunnen elk gewenst onderdeel snel en veilig verzenden. Het Nebim Used Parts Team bestaat uit professionele en gekwalificeerde mensen, dus alle voorwaarden zijn aanwezig om u snel en efficiënt weer op weg te helpen en de stilstand tot een minimum te beperken.

Nebim-used-parts-006
MEER WETEN?
WE HELPEN U GRAAG!

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu