volvo Renault Trucks
Nebim-lease

LEASE

Financiering op maat

Financiering gaat niet alleen over geld. Het gaat ook over de toekomst van uw bedrijf. De keuze voor een financieringsvorm of leasecontract is medebepalend voor uw rendement. Bij Nebim staat de continuïteit op lange termijn altijd voorop.

WELKE FINANCIERINGSVORM PAST BIJ U?
 

Full service lease

Een full service lease is altijd gecombineerd met een reparatie- en onderhoudscontract: full service lease is de meest uitgebreide vorm van operationele lease. Hierin zijn onder meer het onderhoud en de reparaties aan uw truck opgenomen, evenals wegenbelasting, afschrijvingen en verzekeringen. Alle kosten zijn vooraf bekend, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Financial lease

Financial lease kunt u vergelijken met een lening. U wordt eigenaar van de truck en activeert deze op uw balans. Wanneer het contract afloopt, is de lening afbetaald en vertegenwoordigt de truck een restwaarde.

Operational lease

Operational lease, ook wel renting genoemd, kunt u zien als huren op de lange termijn. De maandlasten zijn laag en u heeft geen restwaarde-risico.

Shortlease

Shortlease is ons flexibele aanbod voor vervoerders die op zoek zijn naar een lease-oplossing voor de korte termijn.

Huurkoop

Bij deze financieringsvorm huurt u een truck of trailer voor een bepaalde tijd. Aan het eind van de periode koopt u het materieel.

Advies op maat?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag.

Afspraak maken

ALTIJD DE BESTE DEKKING?

Nebim Groep biedt in samenwerking met Volvo Financial Services alle mogelijke verzekeringen op het gebied van het voertuig, tegen lage kosten en een hoge dekking.

Nebim-Volvo-FH-07072021-0034
Klant aan de balie bij NEBIM vestiging Zele
Meer weten?
We helpen u graag!

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu