Lease Financiering op maat

Financiering gaat niet alleen over geld. Het gaat ook over de toekomst van uw bedrijf. De keuze voor een financieringsvorm of leasecontract is medebepalend voor uw rendement. Bij Nebim staat de continuïteit op lange termijn altijd voorop.

Welke financieringsvorm past bij u?

Full service lease

Een full service lease is altijd gecombineerd met een reparatie- en onderhoudscontract: full service lease is de meest uitgebreide vorm van operationele lease. Hierin zijn onder meer het onderhoud en de reparaties aan uw truck opgenomen, evenals wegenbelasting, afschrijvingen en verzekeringen.

Alle kosten zijn vooraf bekend, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

vrachtwagen lease en financiering

Operational lease

Operational lease, ook wel renting genoemd, kunt u zien als huren op de lange termijn. De maandlasten zijn laag en u heeft geen restwaarde-risico.

Financial lease

Financial lease kunt u vergelijken met een lening. U wordt eigenaar van de truck en activeert deze op uw balans. Wanneer het contract afloopt, is de lening afbetaald en vertegenwoordigt de truck een restwaarde.

Huurkoop

Bij deze financieringsvorm huurt u een truck of trailer voor een bepaalde tijd. Aan het eind van de periode koopt u het materieel.

Shortlease

Shortlease is ons flexibele aanbod voor vervoerders die op zoek zijn naar een lease-oplossing voor de korte termijn.

Advies op maat?

Uw contactpersoon

Altijd de beste dekking?

Nebim Groep biedt in samenwerking met Volvo Financial Services alle mogelijke verzekeringen op het gebied van het voertuig, tegen lage kosten en een hoge dekking.

Meer informatie