Busservice Zorg uit handen

Nebim neemt, als officieel Volvo Bus dealer, de totale zorg voor uw ov-wagenpark, touringcar of taxibus uit handen. Onze werkplaatsen zijn volledig geoutilleerd voor het onderhouden en repareren van bussen.

U staat centraal

Dit ervaart u doordat u één aanspreekpunt heeft: een contactpersoon die u zorg voor het wagenpark uit uw handen neemt, in de meest ruime zin. Door onze jarenlange expertise in de buswereld zijn wij in staat u op maat te bedienen.

Uw Volvo-bus in topconditie

Voor lage exploitatiekosten moet een voertuig in topconditie zijn. Dat betekent dat onderhoud een belangrijke rol speelt en het gebruik van originele Volvo onderdelen wellicht nog belangrijker is.

Door precies dezelfde onderdelen aan te bieden als waaruit de bus is opgebouwd, geven wij u de zekerheid dat uw bus een efficiënt vervoersmiddel blijft. Met andere woorden: 100% Volvo!

Originele Volvo onderdelen

Originele Volvo onderdelen

Alle originele Volvo onderdelen zijn geoptimaliseerd voor de beste prestaties en de meest efficiënte reparaties. In al onze werkplaatsen maken we daarom gebruik van originele Volvo-onderdelen, wat een integraal onderdeel is van onze contracten voor preventief onderhoud en reparaties.