volvo

Volvo Trucks introduceert nieuw flexibel servicecontract: het nieuwe Volvo Gold

Volvo 16-01-2023

In het nieuwe servicecontract zijn de maandelijkse kosten gebaseerd op het werkelijk aantal gereden kilometers. Het geeft transportondernemers meer flexibiliteit omdat het servicecontract meebeweegt met het daadwerkelijke gebruik van het voertuig.

Flexibel contract

Het nieuwe Gold onderscheidt zich van andere servicecontracten door de flexibele opzet. Veel transportbedrijven hebben tijdelijke overeenkomsten met opdrachtgevers of doen seizoensgebonden werk. Zij hebben behoefte aan meer flexibele servicecontracten die zijn gebaseerd op het werkelijk gereden aantal kilometers. Het nieuwe Volvo Gold Contract maakt dat mogelijk.

Verbeterde cashflow

Het Volvo Gold Contract is het meest uitgebreide servicecontract van Volvo Trucks. Gold omvat preventief onderhoud, reparaties, Connected Service Planning en Real Time Monitoring. De maandelijkse kosten bestaan uit een vaste en variabele component. Het variabele deel wordt gefactureerd op basis van het werkelijk aantal gereden kilometers. Hoe minder je rijdt, hoe minder je betaalt en omgekeerd. Dit verbetert de cashflow van transporteurs omdat kosten en opbrengsten op elkaar zijn afgestemd.

Het nieuwe Volvo Gold Contract in het kort:

  • Het onderhoudsschema en servicecontract bewegen mee met het daadwerkelijke gebruik van de truck.
  • Het biedt een flexibiliteitsmarge van 40%: het aantal afgelegde kilometers per jaar mag tot 20% boven of 20% onder het vooraf geschatte jaarkilometrage uitkomen.
  • Grote schommelingen in de kilometers per maand zijn daarom geen probleem (mits het totale jaarkilometrage binnen de bandbreedte van 40% blijft).
  • Het Contract is onder meer geschikt voor bedrijven met seizoenschommelingen en een variërende workload.
  • Er is geen jaarlijkse kilometerverrekening meer nodig.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu