volvo Renault Trucks

Volvo FM-trekkers en bakwagen voor Hansen Dranken

18-07-2016

Ter uitbreiding van haar wagenpark heeft groothandel Hansen Dranken uit Linne twee nieuwe Volvo FM 410 pk 4x2-trekkers en een Volvo FM 330 pk 6x2-bakwagen in gebruik genomen. De totale vloot komt daarmee op 23 trekkende eenheden, bijna alle afkomstig van Volvo Trucks-dealer Nebim in Weert. De nieuwe bakwagen is uitgerust met een hydraulisch gestuurde naloopas en heeft een schuifzeilen opbouw met achtersluitende laadklep, opgebouwd door TAL Techniek.

Als een van de grootste onafhankelijke drankengroothandels van Nederland zet Hansen Dranken eigen vervoer in voor leveringen binnen dagafstand van de thuisbasis in Linne. “De bakwagens rijden voornamelijk op horeca en detailhandel in stedelijk gebied, vanwege de compacte bouw. Met de gestuurde naloopas kunnen we nog gemakkelijker leveren in drukke stadscentra”, aldus Guus Hansen, derde generatie in het familiebedrijf en verantwoordelijk, samen met Wim Hansen, voor het wagenparkbeheer.

"Vanwege de compacte bouw. Met de gestuurde naloopas kunnen we nog gemakkelijker leveren in drukke stadscentra”. - Guus Hansen

De Volvo FM-trekkers zijn in gebruik voor langere afstanden; door te investeren in opleggers met gestuurde assen wordt ook hier het manoeuvreren vergemakkelijkt en de inzetbaarheid gemaximaliseerd. Alle nieuwe Volvo-trucks zijn uitgerust met de I-Shift automatisch schakelende versnellingsbak. “Hier kiezen we al jaren voor”, vertelt Hansen. “Het rijdt comfortabel en zuiniger, vooral op ritten met veel stops.” De trucks zijn verder voorzien van het Visibility Pro-pakket met regensensor, Bi-Xenon verlichting en koplampsproeiers.

Hoge beschikbaarheid

De goede samenwerking tussen Nebim en TAL Techniek is een van de redenen dat Hansen Dranken al sinds jaar en dag al haar trucks bij Nebim betrekt. Doordat beide bedrijven tegenover elkaar gevestigd zijn, kan het onderhoud van trucks en trailers efficiënt gepland worden. “De service is zeer goed, we hebben duidelijke afspraken en een hoge beschikbaarheid. Nebim bericht ons wanneer materieel naar de werkplaats moet en zorgt voor vervangend vervoer. In feite voert de dealer de regie over het onderhoud van onze trucks, opleggers en aanhangers: wij hebben daar verder geen omkijken naar.”

Over Hansen Dranken

Familiebedrijf Hansen Dranken in Linne bestaat sinds 1947. Het assortiment omvat 7.000 verschillende bieren, frisdranken, wijnen en gedistilleerde dranken, die worden afgezet in Europa, Azië en Australië. Het transport buiten de landsgrenzen, van doos tot container, wordt uitbesteed aan externe transportbedrijven. Hansen Dranken beschikt tevens over een eigen slijterij en een evenementenafdeling.

volvo-fm-hansen-dranken.jpg
volvo-fm-trucks-hansen-dranken.jpg
volvo-fm-hansen-dranken-banner.jpg

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu