Van den Boom Transport breidt wagenpark uit

Van den Boom Transport uit Weert heeft onlangs haar nieuwste vlaggenschip in gebruik genomen. Deze unieke Volvo FH 8x2 tridem is door Volvo Truck-dealer Nebim vanuit haar vestiging in Weert afgeleverd. De truck is voorzien van een laag chassis, luchtvering op alle assen, Volvo automatische aslastcorrectie aangevuld met twee extra rijhoogtes en Volvo’s unieke Dynamic steering.

Doordachte carrosserie

RN Transporttechniek uit Veldhoven heeft de Volvo FH voorzien van een doordachte carrosserie en een 65 t/mtr Palfinger 65002 SH-E autolaadkraan die in de basis op 16 meter 3100 kg kan tillen. Uitgebreid met FLY JIB kan de kraan nog 830 kg tillen op 28 meter.

Van den Boom Transport bestaat al sinds 1961 en heeft een zeer divers wagenpark waarbij verreweg het grootste gedeelte van de trucks is voorzien van eigen laad- en losmogelijkheden. Deze vloot van meer dan 25 trekkende eenheden, de zeer gemotiveerde medewerkers en de flexibele instelling zorgen ervoor dat Van den Boom Transport maximaal kan inspelen op de wensen van de klant.

Een goede samenwerking tussen Van den Boom transport, Nebim en RN Transporttechniek heeft geresulteerd in dit unieke concept op de weg.