Update: de verbouwing van Nebim Freshpark Venlo

De afgelopen weken werd er door CVK Bouw hard gewerkt op Freshpark Venlo. In de voormalige werkplaats van Koeltechniek werden een smeerput en een stempelbaanput geplaatst.

De bestaande vloer werd in stukken gezaagd en afgevoerd. Vervolgens werd er 300 m³ zand uitgegraven alvorens de prefab putten geplaatst konden worden. Na het uitgraven kon onze klant Louis Huys Speciaaltransport en Kraanverhuur BV de 11 ton zware prefab-elementen plaatsen met de Volvo 365 tonmeter autolaadkraan. Vervolgens konden de installateurs aan het werk voor het leggen van de nodige mantelbuizen, onder meer voor verlichting , olie- en luchttoevoer in de putten. Daarna werd rondom de putten het zand weer aangevuld en konden vervolgens de ijzervlechters aan het werk als voorbereiding op de nieuwe bedrijfsvloer. Deze is eind juli gestort.

Na het uitharden van de vloer kunnen de installateurs verder aan de slag om de werkstraat af te werken met bijvoorbeeld nieuwe hefstempels, putverlichting en afzuiging. Naar verwachting zal de werkplaats half juli in gebruik genomen kunnen worden.