volvo Renault Trucks

Uitbreiding demovloot door succesvolle inzet van Eline de Vries

09-11-2015

Om te kunnen voldoen aan de verhoogde vraag naar proefritten in de Renault Trucks T-Drive breidt Renault Trucks nu haar demovloot uit. Deze groeiende vraag ontstond na de introductie van Renault Trucks E-Commerce in september dit jaar. Blogster en truckambassadrice Eline de Vries slaagde erin de online verkoop van de Renault Trucks T-Drive bij Nederlandse vervoerders op de kaart te zetten. Zij reed hiervoor met een Renault Trucks T-Drive door heel Nederland en was aanwezig op de BedrijfsautoRAI.

“De succesvolle inzet van blogster en truckambassadrice Eline de Vries en onze aanwezigheid op de BedrijfsautoRAI hebben geleid tot een groeiende vraag naar proefritten met de Renault Trucks T-Drive. Om hieraan tegemoet te komen, breiden wij nu onze demovloot uit. Vanaf heden zijn bij iedere Renault Trucks-dealer proefritten te maken met de Renault Trucks T-Drive”, verklaart Maarten Broens, Manager Truck Sales Renault Trucks Nederland.

Renault Trucks E-Commerce

Via de website http://renaulttrucksonline.nl/ is het mogelijk om een proefrit te boeken of in enkele klikken een Renault Trucks T-Drive 4x2 trekker met 430 of 460 pk te bestellen.

“Graag willen wij nog meer transporteurs kennis laten maken met het gunstige brandstofverbruik en het comfort van de Renault Trucks T-Drive. Uiteindelijk is het doel dat de klant zijn rendement verhoogt. Met de Renault Trucks T-Drive bieden wij een zeer compleet uitgeruste truck met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding aan”, besluit Tobias van Lieshout, Manager Truck Sales Renault Trucks Nederland.

  • Renault Trucks T-Drive
  • 36 maanden operational lease
  • Eén specificatie
  • Eén prijs per maand € 1.550 (zonder aanbetaling)
  • Direct leverbaar
  • Op basis van 120.000 km per jaar
  • 430 pk of optioneel 460 pk

Boek een proefrit met de Renault Trucks T-Drive of bestel hem direct: renaulttrucksonline.nl

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu