volvo Renault Trucks

Twee Renault Trucks T voor Loetoning Vervoer BV

07-10-2014

Loetoning Vervoer BV uit Stein heeft onlangs twee Renault Trucks T aangeschaft. De trucks worden ingezet voor tanktransport voor verschillende multinationals in Europa. De voertuigen werden geleverd door Nebim Groep Venlo.

De trekkers zijn voorzien van Gardner Denver compressoren voor het lossen van vloeistoffen. De voertuigen beschikken over 460 pk en zijn door het lage eigengewicht uitermate geschikt voor het bulk- en tanktransport.

Perfect Tool

Met name het gunstige brandstofverbruik was voor Loetoning Vervoer BV reden voor Renault Trucks te kiezen. Ton Langen, directeur van Loetoning, is blij met zijn nieuwe voertuigen: “We rijden nu al even met de voertuigen en ze hebben zich al echt bewezen. Het brandstofverbruik is erg gunstig. Bovendien hebben de trekkers veel chassisruimte en zitten ze kwalitatief goed in elkaar. Ik vind dat Renault Trucks als merk meer waardering verdient dan dat het nu krijgt.”

Voor de gebroeders Langen zijn een goede serviceverlening en een positieve total cost of ownership erg belangrijk. “Een truck moet gebruikt worden als tool. Hij moet productief zijn. Dit vinden wij terug in de Renault Trucks T. We verwachten dat we onze focus op een lage tco (total cost of ownership, red.) met deze nieuwe trucks verder kunnen doorzetten”, verklaren de gebroeders.

Loetoning Vervoer BV

Loetoning Vervoer BV bestaat sinds 1997 en heeft al vanaf de start ervaring met Renault Trucks. Inmiddels rijden er 35 trekkende eenheden waarvan 20 van Renault Trucks. Het bedrijf rijdt nu als een van de eerste Nederlandse bedrijven met de T-serie. Loetoning vervoert voornamelijk vloeistoffen in tankopleggers voor chemiebedrijven. Zo’n 60 tankopleggers rijden dagelijks in Noord-Frankrijk, Benelux en Duitsland.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu