volvo Renault Trucks

Toekomst Victoir is blauw dankzij Volvo Truck FE op CNG

29-10-2019

De groothandel in pleister en gipsproducten Victoir is een nieuwe richting ingeslagen waarbij milieuvriendelijkheid en gezondheid centraal staan. Het bedrijf uit Gent promoot daarbij heel wat producten die het binnenklimaat van een gebouw verbeteren. Maar ook aan het buitenklimaat wordt gedacht, met een investering in een Volvo Truck FE op gecomprimeerd aardgas (CNG).

“In september hebben we onze nieuwe bedrijfsfilosofie voorgesteld. Onze nieuwe slogan is ‘Our future is Blue’, waarbij blauw voor zuiverheid staat, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant”, zegt Steven Everaert, gedelegeerd bestuurder van Victoir. Zijn overgrootvader richtte de groothandel in 1903 op. In de wijde omgeving van Gent is het bedrijf gekend voor zijn professionele natte en droge pleisterproducten voor stukadoors en gevelbepleisteraars.

In het kader van deze bedrijfsfilosofie investeerde Steven Everaert onder meer in een volledige vernieuwing van het wagenpark, dat uit een zestal Volvo Trucks bestaat. Twee worden gebruikt om silo’s tot op werven te brengen - Victoir beschikt in totaal over 80 silo’s - en de andere voor de distributie van de pleisterproducten en gipsplaten tot bij de klanten.

Bijzonder milieuvriendelijk

De nieuwste aanwinst is een Volvo FE CNG. “In het Gentse groeit het milieubewustzijn zeer snel. Dat vertaalde zich in het nieuwe mobiliteitsbeleid in de stad en binnenkort met de invoering van de lage -emissiezone, die in 2020 van kracht wordt. Dat wij vanuit een milieuoogpunt investeren in een vrachtwagen op gecomprimeerd aardgas, weten de klanten dan ook te waarderen”, zegt Steven Everaert.

“Aardgas is immers de schoonste fossiele brandstof die er momenteel bestaat, met 10% minder CO2-uitstoot dan diesel of benzine bij onze CNG voertuigen”, voegt Yves Pauwels toe. Hij is sales manager van Nebim, de Volvo Trucks dealer in Oost-Vlaanderen.

Meer weten?

Uw verkoopadviseur vertelt u graag meer.

Neem contact op met uw vestiging

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu