volvo Renault Trucks

Spiegelafstelplaats Nebim Harelbeke

05-11-2015

Op woensdag 28 oktober hebben de Provincie West-Vlaanderen, de politiezone Gavers, Group Desutter en Nebim Groep hun over de problematiek van de dode hoek bij vrachtwagens voorgesteld, op het terrein van Nebim in Harelbeke

De Politiezone Gavers werkte een lessenreeks over de dode hoek uit. Deze sluit nauw aan bij de campagnes van de Provincie West-Vlaanderen over de dode hoek. De sticker voor vrachtwagens is daarbij de meest recente actie.

Nebim heeft de nieuwe spiegelafstelplaats getoond. Hier kunnen chauffeurs hun spiegels correct afstellen en zo het risico op ongevallen verminderen.

Dode hoek

De dode hoek is de zone naast de vrachtwagen waar de chauffeur je niet kan zien. Ondanks de verplichte technische hulpmiddelen voor de vrachtwagens, zijn er nog steeds fatale ongevallen. Het gaat vooral om fietsers die zich in deze dode hoek bevinden en onder de wielen van de vrachtwagen komen als de vrachtwagen een manoeuvre uitvoert of rechts afslaat.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu