volvo Renault Trucks

Speciale Nederlandse Renault Trucks T High Edition succesvol in Europa

18-10-2016

De speciale Renault Trucks T High Edition uitvoering die begin dit jaar werd gepresenteerd door Renault Trucks Nederland blijkt een succes. Er zijn inmiddels al meer dan 100 trucks verkocht in verschillende Europese landen.

De Renault Trucks T High Edition is een speciale uitvoering die begin dit jaar door Renault Trucks Nederland werd geïntroduceerd. “Na de introductie van de nieuwe T-serie in 2013 lag onze focus hoofdzakelijk op de standaard T-Sleeper. Om de hoge cabine wat meer aandacht te geven, bedachten wij de Renault Trucks T High Edition: een in het oog springende speciale uitvoering boordevol exclusieve details in zowel exterieur als interieur”, verklaart Maarten Broens, verkoopdirecteur bij Renault Trucks Nederland.

Gunstig brandstofverbruik, lage kosten

Naast comfort, luxe, ruimte, veiligheid en goede rijprestaties staat de Renault Trucks T High Edition voor een gunstig brandstofverbruik en lage operationele kosten. De truck beschikt over 480 pk of een optionele 520 pk. Verder zijn Adaptive Cruise Control (ACC), bochtverlichting, touchscreen navigatie, aluminium luchtketels en een Optifuel cursus zuinig rijden (Code 95) inbegrepen in het speciale High Edition Pack.

"Renault Trucks T High Edition: een in het oog springende speciale uitvoering boordevol exclusieve details in zowel exterieur als interieur.” - Maarten Broens

Exclusieve uitstraling

Het High Edition interieur werd door het Nederlandse bedrijf Special Interiors ontworpen. Het bestaat uit lederen bi-colour stoelen met High Edition inscriptie en een afwerking van rode stiknaden. Diverse interieurdelen zijn voorzien van een carbon look & feel die het cabine interieur een exclusieve uitstraling geven.

De High Edition uitstraling komt ook duidelijk in het exterieur naar voren; het unieke High Edition Paint Pack met onder andere rood gespoten deurgrepen en een unieke carbon striping dragen bij aan het opvallende uiterlijk van de Renault Trucks High Edition. Optioneel kan er worden gekozen voor Xenon koplampen, een metallic cabinekleur en Alcoa Dura Bright aluminium velgen. Het exterieur is ontworpen door Van Winkoop Reclame uit Ermelo.

“Ook in Nederland is de Renault Trucks T High Edition een succes. We zijn er trots op dat de truck nu eveneens in andere Europese landen zoals Duitsland, Finland en Frankrijk geleverd wordt”, besluit Maarten Broens. 

renault-trucks-t-high-edition-03.jpg
renault-trucks-t-high-edition-01.jpg
renault-trucks-t-high-edition-02.jpg
renault-trucks-t-high-edition-04.jpg

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu