volvo Renault Trucks

Roadpad nieuw infotainmentsysteem van Renault Trucks

17-07-2018

De Renault Trucks T en Renault Trucks C en K zijn nu voorzien van een nieuw audio, navigatie en entertainment systeem genaamd Roadpad. Met het systeem kan de chauffeur naar zijn favoriete radiostation luisteren, meerdere telefoons aansluiten, nog veiliger rijden en over navigatie-assistentie van hoog niveau beschikken.

De Renault Trucks T, C en K worden nu voorzien van een 7’ digital touch screen (drag-and-drop) geïntegreerd in het dashboard op de plek van het secundaire display. Dit infotainment- en serviceplatform biedt de chauffeur betere audio met meer mogelijkheden, koppeling van meerdere telefoons en accurate en snelle GPS.

Om het werk voor chauffeurs te vereenvoudigen, biedt Roadpad accurate en snelle GPS. Het Tom Tom navigatiesysteem beval veel extra’s zoals de mogelijkheid om de route in 2D of zelfs 3D te bekijken en geeft real-time verkeersinformatie.

Hands-free bellen

Met Roadpad brengt Renault Trucks de rijbeleving naar een nog hoger en veiliger niveau. Zo sluit het systeem optimaal aan op de wereld van de chauffeur en kunnen twee telefoons gelijktijdig worden gekoppeld. Dit betekent dat chauffeurs hands-free en gelijktijdig toegang hebben tot zowel hun werk als privé telefoon. Hoewel men een eerste telefoon moet kiezen om contacten te zien en telefoontjes te plegen, kunnen inkomende telefoontjes en berichten op beide telefoons binnenkomen. Welke telefoon de eerste telefoon is, kan eenvoudig worden gewijzigd in het gebruiksvriendelijke menu.

Zichtveld van chauffeurs maximaliseren

Roadpad maakt het mogelijk om te verbinden met een persoonlijk Deezeraccount. Hiermee kunnen chauffeurs hun persoonlijke playlist voor iedere trip samenstellen. Chauffeurs kunnen daarnaast luisteren naar hun favoriete radiostation in DAB+ (Digital Audio Broadcasting) met een betere digitale geluidskwaliteit. En Roadpad biedt de mogelijkheid om altijd accurate informatie te ontvangen over het weer en uit Google Maps.

Om het zichtveld van de chauffeur te maximaliseren, biedt Roadpad een voorbereiding voor het installeren van vier camera’s. Zijzichtcamera’s zorgen voor een optimaal zicht en achtercamera’s werken voornamelijk comfortverhogend vooral bij het aankoppelen van trailers.

Bekijk hier de film over Renault Trucks Roadpad.

Wilt u meer informatie?

Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer.

Neem contact op met uw vestiging

nebim-rt-roadpad-1200-1.jpg
nebim-rt-roadpad-1200-2.jpg

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu