volvo Renault Trucks

Renault Trucks T verkozen tot ‘Truck of the Year 2015

24-09-2014

De Renault Trucks T is door de ‘International Truck of the Year’ jury verkozen tot ‘Truck of the year 2015’. Gianenrico Griffini, voorzitter van de jury bestaande uit truckjournalisten van 25 Europese magazines, overhandigde de award aan Bruno Blin, President van Renault Trucks, tijdens de 65e editie van de IAA Commercial Vehicle show in Hannover.

Met in totaal 129 punten, 48 punten meer dan de dichtstbijzijnde concurrent, haalde de Renault Trucks T de winst binnen. De jury, bestaande uit 25 truckjournalisten van 25 truckgespecialiseerde Europese magazines, oordeelde dat de Renault Trucks T het voertuig is dat de grootste bijdrage leverde aan het wegtransport dit jaar.

De jury kende de prijs aan de Renault Trucks T toe op basis van verschillende criteria: technologische innovatie, comfort, veiligheid, rijprestaties, brandstofverbruik, CO2-voetprint en de total cost of ownership (TCO). De jury prees met name de state-of-the-art aerodynamische oplossingen en het chauffeurscomfort tijdens het rijden en rusten van de Renault Trucks T.

Technologische ontwikkelingen

“De Renault Trucks T combineert de kwaliteiten van de eerdere vlaggenschepen van het merk met de laatste technologische ontwikkelingen uit de transportwereld”, vat Gianenrico Griffini, ‘Truck of the Year’ juryvoorzitter het rapport samen. “Het resultaat is een van de meest veelbetekenende productintroducties van de laatste jaren.”

Bij het in ontvangst nemen van de award verklaarde Bruno Blin, President van Renault Trucks: “Ik ben enorm trots om deze award in ontvangst te mogen nemen namens Renault Trucks en wil het succes graag delen met al diegenen die werkzaam zijn binnen ons bedrijf en netwerk over de hele wereld. We zijn uitermate trots op deze award en het zal ook diegene die het voertuig aanschaffen en ermee werken trots maken.”

Hij voegde eraan toe: “Een jaar geleden introduceerde Renault Trucks een volledig vernieuwd truckgamma. Deze award is de beste manier om de nieuwe Renault Trucks-identiteit nogmaals onder de aandacht te brengen. Ik ben ervan overtuigd dat de erkenning voor de kwaliteiten van de Renault Trucks T door gespecialiseerde, onafhankelijke truckjournalisten uit 25 Europese landen een krachtig argument is om nieuwe klanten te winnen.”

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu