volvo Renault Trucks

Renault trucks past 360 graden video en virtual reality toe

03-11-2017

Om potentiële kopers een nog beter beeld te kunnen geven van het voertuig komt Renault Trucks nu met 360 graden video en een Virtual Reality-applicatie. Renault Trucks wil hiermee geïnteresseerden op hun online webshop nog beter van dienst zijn en de e-commerce verder optimaliseren. De eerste beelden geven een kijkje in de cabine van de Renault Trucks T High.

Bezoekers kunnen een kijkje nemen in de cabine van de Renault Trucks T High en er zijn verschillende details in de cabine uitgelicht. Middels pop-ups is meer informatie te vinden. De beleving wordt verder geoptimaliseerd dankzij Virtual Reality waarmee bezoekers zich met mobiel en een cardbord of Virtual Reality-bril in de truck wanen.

“Door toepassing van 360 graden videobeelden en Virtual Reality willen wij onze e-commerce richting klanten verder optimaliseren en drempels wegnemen”, licht verkoopdirecteur van Renault Trucks Nederland, Maarten Broens, toe. “Renault Trucks is hiermee niet alleen het eerste e-commerceplatform waar je bedrijfswagens en vrachtwagens online kunt bestellen, ook met de virtuele tour die door middel van 360 graden video en Virtual Reality wordt gerealiseerd, lopen wij voor op andere aanbieders.”

Bijzonder is dat de beelden van de binnenkant uitermate scherp zijn en voorzien van een interactieve laag, waar bezoekers middels tekst, beeld, animatie en video toelichting krijgen op de features en opties die een truck biedt. “De 360 graden videobeelden maken het voor een potentiële koper makkelijker om zich goed op de truck te kunnen oriënteren en een goed beeld te krijgen van de cabine. Bovendien kan er ook een proefrit worden aangevraagd mocht men niet meteen tot aanschaf willen overgaan. Een klant kan dan de prettige rijeigenschappen ervaren”, vervolgt Broens.

Voordelen online zakendoen

Renault Trucks wil met het online aanbod inspelen op de wens van veel klanten om efficiënt en risicoloos te kunnen aanschaffen. Naast kosten bespaart het online zakendoen hen ook veel tijd, spreekt het scherpe tarief aan en blijkt transparantie erg belangrijk. “Onze webshop voorziet hierin. Helemaal nu er 360 graden rondgekeken kan worden in de cabine. Dat dit altijd en overal kan, maakt het geheel nog aantrekkelijker”, besluit Maarten Broens.

Modellen die nu online te bestellen zijn:

  • Renault Trucks T-Drive 4x2 trekker met 430 of 460 pk
  • Renault Trucks T High Sleeper Cab 4x2 trekker met 480 pk
  • Renault Trucks T 6x2 voorloopas trekker met 460 pk
  • Renault Trucks D 12 of 19-tons bakwagen
  • Renault Trucks Master L2H2 en L3H2 met 130 of 145 pk

Kijk ook op de Renault Trucks webshop

renault-trucks-360-graden-1024x683-2.jpg
renault-trucks-360-graden-1024x683-1.jpg
renault-trucks-360-graden-1024x683-3.jpg

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu