renault

Renault Trucks onthult de nieuwe Master

Renault bedrijfswagens 25-04-2019

Renault Trucks introduceert, met een geheel nieuw front, nieuw interieur, nieuwe motoren en nieuwe driver-assistance systemen, de nieuwe Master. Om dit nieuws te markeren onthult Renault Trucks bovendien de speciale introductie-editie: de Master Red EDITION. Dit zeer compleet uitgeruste introductiemodel is leverbaar voor zowel de diesel- als de elektrisch aangedreven modellen.

De nieuwe Master heeft een nieuw, robuust front met een gedurfd design. Ook is het interieur compleet vernieuwd, met een nieuw ontworpen dashboard en stuurwiel, samen met functionele en ergonomische opbergruimten. De nieuwe Renault Master biedt bovendien nieuwe driver-assistance systemen, zoals AEBS (Active Emergency Braking System), zijwind-assist, Permanent Rear View, een dodehoek waarschuwingssysteem en parkeerhulp voor- en achteruit.

Er zijn zes nieuwe Euro 6d-temp en Euro VI dieselmotoren, met vermogens van 130 pk tot 180 pk/400 Nm. Alle dieselmotoren zijn voorzien van de Twin-Turbo technologie en combineren voor optimaal rijcomfort veel trekkracht bij lage toeren met veel vermogen. Het brandstofverbruik van de nieuwe motoren is verder verlaagd, een besparing die kan oplopen tot 1L/100 km, terwijl de CO2-emissie beperkt blijft. Ook is er een 57kW Elektromotor beschikbaar.

Master Red EDITION: exclusieve editie van Renault Trucks

De introductie van de Red EDITION versterkt het commitment van Renault Trucks in het lichte bedrijfswagensegment. De Franse producent heeft hierin een sterke groei doorgemaakt, de laatste vier jaar was de toename zelfs meer dan 10%. Renault Trucks biedt haar expertise van het transport in alle facetten, alsmede de kennis van zijn verkoopadviseurs en werkplaatsen aan alle professionals, van zelfstandig ondernemers tot experts in stedelijke distributie.

De Red EDITION is beschikbaar voor alle varianten – van gesloten bestelwagen tot chassis- cabine en platform-cabine. De Renault Trucks Master Red EDITION wordt standaard geleverd met de nieuwe 150 pk/385 Nm Euro 6d-temp dieselmotor. Het exterieur van de Master Red EDITION is uitgevoerd met een sterke, elegante chromen grille die perfect samenvloeit met de nieuwe C-vormige lichtsignatuur (C-Shape) koplampen.

Het nieuwe interieur toont slanke en moderne lijnen. Zo zijn de stoelen uitgerust met nieuwe carbon bekleding, zijn de luchtopeningen van het aircosysteem voorzien van chroom en heeft de versnellingshendel een zwart met chromen knop. De Master Red EDITION is verder uitgerust met een uittrekbaar dashboard plateau die gebruikt kan worden voor meer werkruimte of ontspanning, samen met de dashboard lade is de opbergruimte hierdoor toegenomen. Standaard is een draadloze smartphone oplader inbegrepen.

De Master Red EDITION biedt meer chauffeurscomfort en veiligheid (airconditioning, cruise-control en snelheidsbegrenzer, automatisch in- en uitschakelende verlichting en ruitenwissers) en heeft nieuwe functionaliteiten als een USB Bluetooth radio en een zijwind-assist systeem.

Een aantal pakketten en accessoires zijn als optie beschikbaar:

  • AEBS (Active Emergency Braking System)
  • Permanent Rear View, waarbij een scherm is verbonden aan een camera achterop het voertuig. Dit maakt het mogelijk, in combinatie met de buitenspiegels, om continu achter het voertuig te kunnen kijken.
  • Parkeerhulp: een radar aan de voorzijde werkt samen met de radar aan de achterzijde voor gemakkelijk manoeuvreren met de camera.
  • Een dodehoek waarschuwingssysteem: licht in de zijspiegels waarschuwt voor een voertuig dat zich in de dode hoek bevindt.
  • Extra veiligheidssloten op de achter- en zijdeuren zorgen voor extra veiligheid van de lading.
  • Een Medianav 4 multimedia systeem: een 7” multi-touch scherm met Androïd AutoTM en Apple CarPlayTM smartphone compatibiliteit die het mogelijk maken apps onderweg te gebruiken.

Renault Trucks produceert een volwaardige range distributievoertuigen met GVW’s van 3,5 tot 26 ton, zowel diesel- als elektrisch aangedreven voertuigen (Renault Master, Renault Trucks D en D Wide).

Meer weten?

Neem contact op met uw vestiging »

Renault Master Red EDITION »

U WILT ZO SNEL MOGELIJK RIJDEN? DAT KAN!

U bent geïnterreseerd in de Renault Master Red Edition en u wilt zo snel mogelijk rijden? Dat kan! Wij hebben diverse modellen op voorraad en direct leverbaar. Bekijk snel onze nieuwe Nebim direct leverbaar website! En mocht uw model er niet bij staan, neem dan snel contact op met onze verkoop.

Nebim Direct Leverbaar »

red-edition-1200x900-1.jpg
red-edition-1200x900-2.jpg
red-edition-1200x900-3.jpg
red-edition-1200x900-4.jpg
red-edition-1200x900-5.jpg
red-edition-1200x900-6.jpg
red-edition-1200x900-7.jpg
red-edition-1200x900-8.jpg
red-edition-1200x900.jpg

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu