volvo Renault Trucks

NK Veiligste Chauffeur op herhaling in 2020

10-01-2020

Dit jaar wordt voor het derde jaar op rij het NK Veiligste Chauffeur gehouden. De competitie gaat op 1 april van start. De grote finale vindt op zaterdag 26 september plaats op het TT Circuit in Assen. Deelname staat open voor alle Nederlandse vrachtwagenchauffeurs, die in het bezit zijn van een C- of CE-rijbewijs.

Volvo Trucks Nederland en TVM verzekeringen stonden in 2018 aan de basis van de eerste editie van het NK Veiligste Chauffeur. Sinds afgelopen jaar is het NK Veiligste Chauffeur onderdeel van de TVM Awards.

Focus op veilig rijgedrag

“Naast TVM verzekeringen en Volvo Trucks Nederland hebben meerdere partners uit de transportsector zich wederom aan het initiatief verbonden. Het doel is om hiermee een wezenlijke bijdrage te leveren aan meer bewustwording voor veilig rijgedrag. Bij alle weggebruikers. Tevens willen de betrokken partijen via de TVM Awards en het NK Veiligste Chauffeur een positieve impuls geven aan het imago van de gehele beroepsgroep”, licht Charles Engelaar, Director Marketing Communication Volvo Trucks Nederland toe.

Aan het NK Veiligste Chauffeur namen vorig jaar ruim duizend beroepschauffeurs deel. De winnaar van de competitie werd Martin Kolff, vrachtwagenchauffeur bij Van Waveren Transport uit Amsterdam. Met zijn overwinning verdiende hij onder andere een reis naar Brazilië, inclusief een bezoek aan de fabriek van Volvo Trucks in Curitiba.

Finale op TT Circuit

Ook dit jaar begint de competitie van het NK Veiligste Chauffeur met een onlinefase, waarin kennis en andere relevante vaardigheden op een breed niveau worden getest. Een geselecteerde groep deelnemers wordt vervolgens uitgenodigd voor de NK-finale op 26 september, waar naast theoretische kennis ook praktijkvaardigheden worden getest.

Ga voor meer informatie over het NK Veiligste Chauffeur naar www.tvmawards.nl.

Meer weten?

Neem contact op met uw vestiging

nebim-nk-veiligste-chauffeur-1200-1.jpg
nebim-nk-veiligste-chauffeur-1200-2.jpg
nebim-nk-veiligste-chauffeur-1200-3.jpg

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu