volvo Renault Trucks

VOKA OPEN BEDRIJVENDAG bij Nebim Zele

25-08-2022

Wij doen mee! Op zondag 2 oktober neemt onze vestiging Nebim Zele deel aan de landelijke Voka Open Bedrijvendag.

Iedereen is welkom

Wij willen u zoveel mogelijk aspecten binnen Nebim laten zien. Zo geven onze monteurs een kijkje achter de schermen in de werkplaats, laat onze Technisch Trainer samen met enkele studenten zien hoe een opdracht voor studenten eruit kan zien, heeft de afdeling Human Resources een banenmarkt om potentiële collega's te leren kennen en hebben we een Truck Show waarbij trucks van onze klanten tentoongesteld worden.

Kinderen kunnen zich vermaken in een groot springkasteel en voor degenen die een gokje willen wagen hebben we een loterij/prijsvraag met mooie prijzen.

Wist je dat?

Wist je dat onze vestiging in Zele volledig CO2-neutraal is, onder andere dankzij 390 zonnepanelen?

Openstaande vacatures

Wij zijn steeds op zoek naar collega's met twee rechterhanden die ons team kunnen versterken. Momenteel kunnen wij goed extra monteurs gebruiken, dus zie jij jezelf in één van onze werkplaatsen aan prachtige Volvo Trucks sleutelen? Neem dan contact met ons op of kijk op https://werkenbijnebim.eu/vacatures-belgie voor meer informatie!

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu