volvo Renault Trucks

Nieuwe modellen Renault Trucks D en D Wide geïntroduceerd

05-12-2019

Renault Trucks introduceert de 2020-versies van zijn distributietrucks. De Renault Trucks D en D Wide zijn voorzien van een nieuw ontworpen ergonomisch en comfortabel interieur, nieuwe veiligheidsvoorzieningen en een verbeterde aerodynamica. De nieuwe distributievoertuigen van Renault Trucks zijn bovendien 100% connected.

Renault Trucks heeft het interieurontwerp van zijn D en D Wide-modellen grondig onder handen genomen. Zo hebben de trucks vanaf modeljaar 2020 een nieuw ontworpen dashboard met een nieuw stuurwiel en een nieuw zwart-wit instrumentenpaneel. Om het werk van de chauffeur makkelijker te maken zijn een tablethouder, een optionele houder voor een tweede smartphone en twee USB-C-poorten toegevoegd. De trucks worden ook geleverd met nieuwe radioapparatuur met USB en AUX aansluiting, compatibel met het DAB + (Digital Audio Broadcasting) radionetwerk.

Voor een extra hoog comfortniveau biedt Renault Trucks het Comfort Pack als optie, hierin zijn opgenomen: een lederen stuurwiel, een chauffeursstoel met extra zijsteun, gesloten opbergvakken boven de voorruit, een tweede smartphonehouder en een elektrisch sun-roof (alleen voor de D Wide).

Adaptive Cruise Control voor meer veiligheid

De Renault Trucks D en D Wide zijn standaard uitgerust met Adaptive Cruise Control (ACC). ACC handhaaft een veilige afstand tot het verkeer voor de truck en past automatisch de snelheid aan voor meer veiligheid en een soepeler rijgedrag. ACC leidt bovendien tot minder vermoeidheid bij de chauffeur.

Voor betere zichtbaarheid zijn de Renault Trucks D en D Wide optioneel verkrijgbaar met LED-achterlichten. Voor een extra hoog niveau van veiligheid biedt Renault Trucks het Protect Pack als optie, met LED-achterlichten, Hill Start Aid (wegrijhulp op een helling), Vision deur, een rechter portier met onderin een extra ruit en een achteruitrijalarm om de bescherming voor weggebruikers te verbeteren.

Verhoogde productiviteit met 4G

Dieselvoertuigen van Renault Trucks zijn uitgerust met Euro 6 Step D-motoren, die zowel zuinig als milieuvriendelijk zijn. Om de voertuigefficiëntie en productiviteit verder te verhogen, zijn de trucks continu connected (TGW 4G). Hierdoor is het mogelijk om met Optifleet de voertuigactiviteit in realtime te beheren. Zo kunnen wagenparkbeheerders met Optifleet Check het brandstofverbruik van hun voertuigen monitoren en met Optifleet Map is in realtime de locatie te volgen.

Voor maximale productiviteit biedt Renault Trucks zijn Fuel Eco Pack als optie, met een verstelbare dakspoiler, (geremde) vermogensmodus, automatische motorstop na drie minuten, de Optiroll "free wheel" -functie (op de D Wide), geoptimaliseerde Fuel Eco versnellingssoftware (op de D Wide) en een koppelbare luchtcompressor (alleen op DTI 11-motoren).

De Renault Trucks D en D Wide E motoren zijn compatibel met XTL synthetische brandstof en biodiesel. De 2020-modellen zijn ook verkrijgbaar als D Wide CNG (aardgas) en de D en D Wide Z.E. (100% elektrisch).

Meer weten over de mogelijkheden van de Renault Trucks D en D Wide?

Uw verkoopadviseur vertelt u graag meer.

Neem contact op met uw vestiging

nebim-rt-modellen-2020-1200-1.jpg
nebim-rt-modellen-2020-1200-2.jpg
nebim-rt-modellen-2020-1200-3.jpg
nebim-rt-modellen-2020-1200-4.jpg
nebim-rt-modellen-2020-1200-6.jpg
nebim-rt-modellen-2020-1200-5.jpg
nebim-rt-modellen-2020-1200-7.jpg

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu