Nieuw bij Nebim: Volvo FE Easy Concept

Volvo Trucks introduceert de Volvo FE Easy Concept: een kwalitatief hoogwaardige truck die we compleet leveren met een opbouw naar keuze. U hoeft alleen te laden en te rijden. De Volvo Easy Concept trucks besparen u als ondernemer tijd, moeite én zorgen. Voeg daarbij de service en het partnerschap van Nebim en u zult zien dat u zich voortaan volledig op uw eigen zaak kunt richten. Wat u ook vervoert, wij configureren de ideale truck voor uw transporttaken.

Bijzonder aan het Volvo Easy Concept is, dat we verschillende uitvoeringen en opties als maatwerk kunnen aanbieden tegen een standaard scherpe prijs. Ook de beschikbare opties op de reeds bestaande Volvo FL Easy Concept zijn uitgebreid. Zowel de Volvo FL als FE zijn uitgerust met Volvo’s Forward Collision Warning met noodremfunctie. Dit systeem helpt botsingen voorkomen door de chauffeur te waarschuwen met geluidssignalen en lichtsignalen op het dashboard. Grijpt de chauffeur niet tijdig in, dan remt de truck zelf. Volvo combineert een radar en een camera die samenwerken om voertuigen voor de truck te identificeren en te controleren, en overtreft daarmee de richtlijnen van de Europese Unie.

Ideale truck voor uw transporttaken

De Volvo FE is iets groter dan de Volvo FL en is met name inzetbaar voor leveringen in de stad, regionale distributie, koeltransport en lichte bouwtaken. De Easy Concept trucks beschikken over een hoogwaardige opbouw van Plywood met laadklep van Dhollandia. Daarnaast zijn de trucks uitgerust met Volvo’s automatisch schakelende versnellingsbak I-Sync (Volvo FL) en I-Shift (Volvo FE). De Easy Concept trucks zijn naast extra veilig ook comfortabel en hebben een eenvoudige instap, ergonomische stoel en een uitstekend zicht rondom.

Eén adres voor uw wagenpark

Als ondernemer houdt u graag de focus op uw business. Ook bij aanschaf van een Volvo Easy Concept truck kunt u rekenen op de Totale Transportservice van Nebim: een breed pakket aan diensten waarmee wij u de volledige zorg over uw wagen of wagenpark uit handen nemen. Nebim biedt u één adres voor onder meer truck- en trailerservice, financiering, verzekering en business solutions.

Neem contact met ons op