Nebim Verhuur breidt vloot uit

Om vandaag én in de toekomst aan uw vraag naar verhuurobjecten te blijven voldoen, breiden we ook dit voorjaar onze vloot uit met diverse nieuwe trekkers. Vanaf mei kunt u ook bij Nebim Verhuur terecht voor diverse Volvo FL-bakwagens in 12- en 18-tons uitvoering. Nebim biedt totale transportservice, van (inter)nationale trekkers tot distributie- en koelwagens.

Door de huurvloot tijdig te vervangen, is deze altijd up-to-date. Onze huurvloot van ruim 70 voertuigen in Nederland en België bestaat uit trekkers voor internationaal en nationaal transport. Binnenkort zijn ook diverse typen bakwagens voor distributie- en koeltransport onderdeel van ons aanbod. Kortom, Nebim Verhuur biedt een breed spectrum aan oplossingen voor uw transportbehoeften.

Lees meer over Nebim Verhuur

Volvo FH

  • Volvo FH 460 4x2 trekkers met schotelhoogte 115 cm
  • Volvo FH 500 4x2 trekkers met 3-leidingsysteem hydrauliek
  • Volvo FH 460 X-low trekkers
  • Volvo FH 500 6x2 voorloopas trekkers

Volvo FM Nationale trekkers

  • Volvo FM 410 4x2 trekkers

Renault Trucks

  • Renault Trucks T 460 4x2 trekkers

Bakwagens

Distributie in de binnenstad vraagt om een vrachtwagen met speciale kwaliteiten. Manoeuvreren wordt eenvoudig met de Volvo Trucks FL, beschikbaar bij Nebim Verhuur vanaf medio mei in zowel 12-tons- als 18-tons uitvoering. Ook behoren Volvo FE bakwagens, compleet ingericht voor koeltransport, tot onze vloot.


Meer informatie

Onze voertuigen zijn beschikbaar voor zowel korte termijn als lange termijnverhuur, en dat tegen gunstige voorwaarden en verhuurprijzen. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Vraag dan uw offerte aan of neem geheel vrijblijvend contact op met Thijs van Komen of Natasha De Vleesschauwer.

Thijs van Komen

Verhuur Nederland
+31 (0)622 55 71 54
thijs.van.komen@nebim.eu

Natasha De Vleesschauwer

Verhuur België
+32 (0)472 90 99 98
+32 (0)92 16 86 26
natasha.de.vleesschauwer@nebim.eu