volvo Renault Trucks

Nebim op bezoek bij Flikken Maastricht

09-04-2014

De vestiging van Nebim in Weert heeft een nieuwe Volvo FH ter beschikking gesteld voor de opnames van de TV serie Flikken Maastricht.

Opnames van Flikken Maastricht

Nebim Groep is niet alleen inzetbaar op de weg maar ook op de filmset. De opnames van Flikken Maastricht, een Nederlandse politieserie, spelen zich af in het zuiden van Limburg en voor een specifieke opname was een grote vrachtwagen nodig.

Nebim heeft een nieuwe Volvo FH ter beschikking gesteld. Geert Camps, vestigingsleider Weert, heeft gezorgd dat de Volvo FH veilig werd ingezet tijdens deze opnames. Tijdens de draaidag lag er zelfs een bijrol klaar voor Geert.

Uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek blijkt dat afgelopen vrijdag meer dan 2,0 miljoen mensen naar de serie hebben gekeken. Dit maakt de serie het best bekeken programma van de dag.

Verwachting is dat de uitzending waarin de Volvo FH te zien is, wordt uitgezonden in het voorjaar van 2015 door de TROS.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu